Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-26 z 26.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] vs. Salvador Dali 35849 ~ 1409.9% + 380.52%
Postnormalna, legalna ustawka po co pisac , że oddane, jak gość pewnie skonczyl grac oddal konto sojuszowi, i poprosiliscie jakiegos kolege kolegi zeby powywalal buddy itd zeby wiarygodnie wygladalo albo sam dal sie wam zezlomowac konto tylko poprosiliscie o wywalenie z buddy i wyjscie z soja oraz nie logowanie się na konto , bo kto NORMALNY jesli gosc serio oddawal konto i wyszedl soja w przeciagu krotkiego czasu szpieguje i leci jak w MASŁO bo na pewno "nowy wlasciciel" lama, jeszcze po 24h gry "N…
-
Witam serdecznie, Próbowałem znaleźć odpowiedz w podpunkcie na temat moonmaking, ale nie doszukałem się, a mianowicie różnica w statystykach była między nami nieznaczna, a więc znajomy będąc pare miejsc niżej zaatakowałem mnie aby rozbić mi lm, i przy tym ataku spadło mu tez troche cm i lm. A więc moje pytanie jest takie, skoro był niżej niż ja i był agresorem to muszę mu odesłać rownowartość statków które stracił? Czy tylko sam pz utworzony z tych statków , które mu spadły, czy może nie muszę m…