Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-515 z 515.
-
Cytat od Thorgoth: „Cytat od Ratownik999: „Ja wytypowałem 3-0 dla Legi i jeśli to bedzie oficjalny wynik meczu powinien być uznany.” ... moja racja jest najmojsza bo akurat typowałem taki wynik. Dobrze jest jak jest, mecz nie powinien być brany pod uwagę.” No akurat nie chodzi tu o moja racja jest najmojsza tylko chodzi o wymyślanie regulaminu na bieżąco :/. Dla mnie równie dobrze może być uznany wynik 2-1 bez różnicy mi to. Ale zrobicie jak będziecie chcieli to wasza zabawa i wasze zasady.
-
Cytat od Cezarcfc: „I dokładnie tak samo zrobimy tym razem. Mecz przerwany, rozstrzygnięcia na boisku nie było więc nie będzie się liczył.” I lipa bo jednak i tak wynik tego meczu będzie oficjalnie ogłoszony przez UEFA jak mecz wygrany przez Legie. Jakie to ma znaczenie że nie został skończony ? Skoro oficjalny wynik będzie podany na Stronie UEFA. Tym bardziej że w waszym regulaminie tej zabawy nie przewidzieliście takiej sytuacji mimo że w poprzednich edycjach taka sytuacja była. Ja wytypowałem…
-
Cytat od Bresia (L): „Jak będzie z punktacją meczu kukesi- Legia? 1:2, 0:3 czy nie będzie brany pod uwagę?” Oficjalnym wynikiem pewnie będzie walkower czyli 3-0 dla Legi i taki wynik powinien być brany pod uwagę. Ale to dopiero okaże się po oficjalnym komunikacie UEFA. Co do rewanżu to pewnie odbędzie się normalnie a Kukesi będzie miało do odrobienia 3 bramki
-
2 kolejka LT - 29.07-3.08.2015 Kwalifikacje LM i LE środa, 29 lipca 20:45 Lech_Poznań 1 – 0 FC_Basel czwartek, 30 lipca 20:00 FK_Kukesi 0 - 3 Legia_Warszawa 3 kolejka Ekstraklasy piątek, 31 lipca 18:00 Piast_Gliwice 1 - 1 Górnik_Zabrze 20:30 Lechia_Gdańsk 2 - 0 Pogoń_Szczecin sobota, 1 sierpnia 18:00 Podbeskidzie 1 - 3 Cracovia_Kraków niedziela, 2 sierpnia 15:30 Śląsk_Wrocław 2 - 0 Termalica_B_B_Nieciecza 15:30 Jagiellonia_Białystok 2 - 0 Zagłębie_Lubin 18:00 Górnik_Łęczna 1 - 3 Legia_Warszawa p…
-
piątek, 24 lipca 18:00 Ruch_Chorzow 0 - 1 Piast_Gliwice 20:30 Cracovia_Kraków 2 - 2 Wisła_Kraków sobota, 25 lipca 18:00 Zagłębie_Lubin 1 - 2 Korona_Kielce niedziela, 26 lipca 15:30 Pogoń_Szczecin 2 - 0 Śląsk_Wrocław 15:30 Jagiellonia_Białystok 0 - 1 Termalica_B-B_Nieciecza 18:00 Legia_Warszawa 3 - 1 Podbeskidzie poniedziałek, 27 lipca 18:00 Górnik_Łęczna 2 - 2 Górnik_Zabrze Mecze specjalne - punktacja x2 sobota, 25 lipca 20:30 Lech_Poznań 2 - 1 Lechia_Gdańsk
-
CNP i PZT po jednej stronie O_O. Jednak widać że niektóre związki się udają Panowie dla was wielkie graty za wyczucie i organizację zysk wam wyszedł przyjemny wiec jak to Rob napisał topic na recki Obojgu obrońcą życzę bardzo szybkiej odbudowy i fajnie że macie takie lajtowe podejście do gry
-
Ostatnio aż miło tu zajrzeć % wykręciliście bajeczny Dzielcie się, przetapiajcie i polujcie dalej
-
Nie sposób przejść koło takiego ST obojętnie, bo w końcu to TOP 1 Graty się należą za zacięcie, % i zysk A Tobie Owca powodzenia w realu Pytanie tylko czy na zawsze czy na kilka miesięcy
-
Wisz co w pierwszej chwili miałem napisać RBA ?? a kto to jest RBA ...hm.... Gdy zobaczyłem % to odechciało mi się wogle pisać bo ja zapycham borda jakimiś tam średnio wysmażonymi STejkami a Ty walisz odrazu z grubej rury A tak na poważnie to gratuluje w końcu jakiegoś zajefajnego ST i to jeszcze TAP ŁAN i jeszcze w południe zastanawiałem się czemu awansowałem do top 30 Kurna Barcelona 1 -0 dobra wracam do finału eh..... Obrońcy pakiet
-
Jakimś cudem umkneło mi to ST może dlatego że rzadko tu zaglądałem w ten weekend W każdym bądź razie duże gratulacje dla was bo mimo sporych strat i tak jesteście mocno do przodu Obrońcy pakiecik
-
A ja myślalem że na Vedze idą wały ale to co się tu dzieje to już szczyt chamstwa. Mam nadzieje że to pseudo GO wyleci a sam agresor dostanie wiecznego bana !!!
-
Wiele mysli przychodzi do głowy ale chyba nie będe pierwszy jak powiem ze jak tylko to zauwazyłem to chyba uśmiech nie schodzi mi z twarzy do tej pory Z drugiej strony tez nie ma co sie dziwic Spiele ze tego nie przewidział ponieważ cała akcja była zaplanowana perfekcyjne przez Obiego:) Teraz czekamy na migracje z Cazadoru do Wariorsów bo wszyscy którzy uciekli do Cazadoru ze strachu przed Spiele teraz chyba muszą bac sie kogo innego Tak więc ogromne gratulacje dla obrońców i dla Spiele bo jak j…
-
No chłopaki wielkie gratulacje TOP 1ACS . Naprawdę ładnie się zgraliscie i zarobek tez niczego sobie macie wiec i flotki będą rosły w sile:) Obrońcy szybkiej odbudowy i krótszych drzemek
-
Gratuluje obrońcą tak samo jak atakującym to było coś pięknego Panowie gratuluje podejścia do sprawy to jest zabawa nie zawsze się liczy TOP i ilość floty podstawą jest zabawa GRATULUJE i wszystkim życzę