Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 74.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak na logike.jakby ktos sie pushowal to nie robilby nicka "oddam" i jeszcze wrzucal na forum.... wiec zanim gownem rzucac bedziecie, to pomyslcie czy sami byscie nie polecieli na takie cos ? Rozumiem kolegow u gory ,ze po ujrzeniu takiej floty bez aktywnosci odpusciliby i nie lecieli ?:D Oczywscie nie zmienia to faktu ,ze starcie dziwne. Jednak jak na moja glowe to sie nie trzyma kupy
-
Równowaga klas
Postco Ty za link dajesz... co ma do zmian z dzisiaj
-
Równowaga klas
Postdajcie link do oficjalnego komunikatu bo nie moge znalezc. dzieki
-
Cytat od KissOfTheDragoon: „Cytat od pit: „czyli jezeli wproeadza rynek ba starych uni a zlikwidują handlarza to nikt nie bedzie skupywał dexu bo nigdzie go nie wymieni jesli dobrze rozumiem:) ” handlarz na Ledzie jest wylaczony tylko do konca bierzacego miesiaca z powodu eventu na firmowy kubek <buhahahaha!!!>. za dwa dnii wlacza ci go spowrotem i bedziesz sobie wymieniac ile chcesz. co do handlarza i rynku CHYBA jedno nie wyklucza drugiego ” czy to pewne info jesli chodzi o handlarza?
-
o jakim uni Wy piszecie? Na ledzie jest tak jak napisali. "Każdy Pełzacz podnosi produkcję metalu o 0,03%, produkcję kryształu o 0,03% i produkcję deuteru o 0,03%". Jezeli w jakiejs aktualizacji zmienili to na to co piszecie to tylko pogratulowac idioci ktorym za tym pomyslem stoi. Pelzacze musza byc uzaleznione od energii, to zwiekszy aktywnosc na uni. Gornik bedzie zadowolony z wydobcia, a czlowiek latajacy bedzie mial wieksze pole manewru jesli chodzi o profitowane latanie ( tysiace satek i p…
-
Yara-ma-yha-who & Avatar [NFZ] & Michas [AFERA] vs. Badi [WSNR] ~ 15204.58% TOP1 Solo
jarjar - - Starcia Janice
Postooooo [ciach] na banie , a mi pisal ,ze mam bota bo mam sondy ... Moderator Neferet:Obraza
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Krowami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] & Flota Imperialna JN [COMA u32] & Crasher [COMA u32] vs. ODDAM [BeKa] ~ 3141.43% top 1 ACS
jarjar - - Starcia Kalyke
PostW sensie ,ze co sie zmienilo? Kiedys nie mozna bylo kupic od kogos konta? Nie mozna bylo komus zlecic prowadzenia konta? Szukam w sklepie i nie moge znalezc opcji 'flota na zlom' Operator nie jest w stanie zmienic ludzkiej mentalnosci. Stawiam teze ,ze praktykowane to bylo od poczatku. Z tym ,ze najpierw robili to nieliczni, a z biegiem lata dolaczali kolejni myslac ,ze grajac fair nie sa w stanie rywalizowac z "najlepszymi". Na temat starcia tego i innych mam swoje przemyslenia, ale nie mam zmi…
-
Nie powinno sie rzucac pustych oskarzen, bo tak sie komus wydaje. Masz dowody , to zglos. A jak nie, to nie snuj swoich przypuszczen ( do nikogo personalnie sie nie zwracam ). Na yildun bylo podobnie, largo mial 2 lub 3 raza wiecej pkt niz 2 i tak samo niektorzy pisali. Ale na logike, po co ktos mialby kupowac konta kiedy ma taka przewage nad reszta. Z innej bajki to fascynujace ,ze czesto o pushach pisza ludzie,ktorzy nie maja problemu z wydawaniem XXX hajsu w anty na rozne wspomagacze, w tym a…