Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 74.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tinky-Odda [TeleT] vs. Eol [2020] ~ 25294.86% // Tinky-Odda [TeleT] vs. Rid oooddam ~ 18415.09%
Postale ty hunter proelo musi byc jak dla ciebie 3doby(minimum) nonstop aktywnosci to norma chyba pojecia o grze nie masz
-
Tinky-Odda [TeleT] vs. Eol [2020] ~ 25294.86% // Tinky-Odda [TeleT] vs. Rid oooddam ~ 18415.09%
PostPomimo ,ze wiem ,ze to przekret jak wiekszosc z topki, to akurat Twoj screen gowno znaczy na tak szybkim uni. Floty tutaj padaja co chwile. Nie moze byc tak ,ze typa co ma oddam w nicku nie mozna zlomowac bo cos tam ...
-
Szczerze mowiac to nie znam nikogo kto korzystajac z tureckich kebabow ograniczal sie tylko do tego jakby nie bylo to tez przekret jest i naiwny bym byl myslac ,ze ten czy inny jest "uczciwym" oszustem bo ogracznia sie tylko do tego jednego procederu
-
Misiek, jakie oskarzenia? Ja tylko zapytalem czy cpa czy oszukuje. Chyba ,ze widzisz inna opcje na 48h aktywnosci nonstop? . Matematyk. Oczywiscie ,ze da rade. Napisalem wiekszosc, nie wszyscy. Pershing. Kiedys sledzilem Cie. Byla duza aktywnosc ale wygladalo normalnie.
-
Sandacz, wytlumaczysz ludziom jak to robisz ,ze nonstop sie pali u ciebie aktywnosc? Ze przez conajmniej ( od wtedy sprawdzam) ostatnie 44godziny nie spales? Cpasz cos czy oszukujesz? tinky.jpg dla porownania mis.jpg czerwone to aktywnowsc, zielone brak. reszta minutki. Ja rozumiem ,ze w topce nikogo czystego nie ma ale chociaz moglbys udawac, a nie tak na bezczela
-
top 1 przynajmniej mial jakies nieaktywnosci w nocy. Ty sie palisz przynajmniej od 30h na czerwono z 4 przypadkami minutek Hipokryto Ty niedobry.
-
ChlopiecDoBicia [SPQR] vs. luxipux [MzK] ~ 11661.51% czyli jak oszukać bota ???
jarjar - - Starcia Octans
Posta sikorek czasami nie jest z wami w soju? go zapytaj, on zna boty na wylot. graty zeby nie bylo^^
-
" bo sojusz Dali gra czysto " Tak naprawde nikt nie wie czy Ty grasz czysto, czy ja gram czysto, czy oni graja czysto. Tylko wlasciel danego konta to wie O takich rzeczach to nawet znajomy znajomemu nie mowi. Oczywiste jest ,ze w topce sie wali [mniam], ale kto co robi , kto czysty to zgadywanie poparte mniejszymi lub wiekszymi przeslankami ;D Wiadomo, znajda sie tez ludzie co graja czysto. przeciez nie moze byc tak ,ze jak konto z dodatkiem "oddam" nie zrobi fsa to nie mozna go zlomowac bo bedz…
-
Takie tam... TOP 1 ACS sandacz [DZBANY] vs. Game Changer & #25 Yodeu [LUMP] ~ 47.952.7% Obrona
jarjar - - Starcia Norma
Postpowie ktos co tu bylo tak finezyjnego? czyli ,ze nie zwykla podstawka? ;p
-
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
jarjar - - Starcia Mensa
Postdaje nick 'oddam' a potem mowi ,ze kasacja ;D juz ja widze kasacje
-
Valhalla [SUICIDE] & Badi [SUICIDE] & LuNu [SUICIDE] & oxy [SUICIDE] & iN1kacz [SUICIDE] vs. głęboka przestrzeń ~ 132127.89%
jarjar - - Starcia Mensa
PostGdzies mam co tu sie wydarzylo ale chyba czlowiek niemadry dziwilby sie dlaczego ludzie mysla ,ze cos tu smierdzi TOP usuwa konto. Flote zostawia. Grali to kiedys ? Graty organizacji, a jezeli bylo tu cos nieczystego to nawet wieksze graty za pomysl
-
[ATAK + OBRONA KONTRY ] = Bezdech [Red Moon] vs. Mogul Tau [SLN] ~ 2715.53% /// Mariolka [D_B] vs. Bezdech [Red Moon] ~ 30885.28%
jarjar - - Starcia Mensa
Postdobry jestes zeff , sprawdz dobrze:D
-
[ATAK + OBRONA KONTRY ] = Bezdech [Red Moon] vs. Mogul Tau [SLN] ~ 2715.53% /// Mariolka [D_B] vs. Bezdech [Red Moon] ~ 30885.28%
jarjar - - Starcia Mensa
Postczyli to co stoi na moonie to flota widmo ?