Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Moje ogromne gratulacje . Obrońca dobrze zna recki NFZ od środka. Pozdrawiam i gramy dalej choć mnie już nie ma :p
-
Klasa Lucky ! do przodu 1,6 kkk nieźle klep eko bo niedlugo nie bedzie flot do zlomowania hahah pozdro i powodzenia w realu ene due rabe
-
pozdro dla NFZ specjalne podziękownia dla DarkStara za cynk że stoi Dnia 17-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor JadeNaRezerwie [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 35.506 Okręt wojenny 11.634 Pancernik 26.432 _________________________________________ Obrońca Szkalownik [ORT] ________________________________________________ Mały transporter 7.074 Duży transporter 231 Lekki myśliwiec 582 Krążownik 734 Okręt wojenny 1.930 Recykler 990 Sonda s…
-
[ciach] Gratz Starcia ! haha chociaż patrzac kto gral na tym koncie to nic specjalnego //offtop //Miikuu
-
Cytat od Szakul1983: „Graty Wielkie!! Miło zobaczyć Lucky'ego w Reckach dodatkowo cieszy smaczek zemsty z Galatei ” Raz go juz widzialem w reckach Szakul wracaj na Gale najlepiej z tymi wszystkimi ziomkami co są na niebiesko z waszego soja Cytat od PanJan: „Akurat nie jesteś powodem, ani przyczyną dlaczego mam urlop, a napewno przez takiego jak Ty urlopu nie włączyłem.Gdybym miał czasu tylko, co chociaż kilka miejscu temu, musiałbyś się mocno natrudzić żeby chociaż dexy trafic - obserwatorze od …
-
Dnia 18-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KRAKEN [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 21.607 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca bagins [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 2.810 Duży transporter 3.362 Lekki myśliwiec 5.711 Krążownik 3.546 Okręt wojenny 2.610 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 9.270 Bombowiec 240 Gwiazda Śmierci 3 Pancernik 1.277 _____________________…
-
Pozdrawiam byłego dostawce DeX BilBox'a któremu sojusz zakazał ze mną handlować haha także powoli wykończe mu sojusz 1 z 18 trafiony Dnia 21-07-2019 19:46:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KRAKEN [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 23.161 _________________________________________ Obrońca Wredny Jan [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 925 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 1.941 Okręt wojenny 61…
-
Kolejny push ! Długo się bawiliśmy w kotka i myszke na różne sposoby. jakiś czas temu zostawił 10k rec na którymś moonie dodam że pełnych wiec lot przez gale się opłacił Cytat: „Akcelerator 15.07.2019 08:29:39 Gratuluję, niestety nie byłem wstanie odebrać recków więc ładnie mnie przyfarmiłeś. Oby następne spotkanie było odwrotne pozdrawiam ” Jak widać następne spotkanie też po właściwej stronie Agresorowi BSzO! pisał że będzie Kupie DEuTer ! Dnia 17-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały si…
-
Hmmm, taka gra nie zawsze mi się chcę coś zrobić na 100 i tyle. A do Ciebie żałuję że kiedykolwiek z tobą gralem. Taka fałszywa i kłamliwa osoba to tylko jedna na całe uni. Głupi byłem że ci ratowałem tyłek ja tylko miałeś problem. Albo jak blagales o konto bo na węgiel nie masz . I tak bym mógł pisać i pisać Twoje pancki kiedyś też były w nich reckach bo zlamiles , taka gra . Co by nie było , było śmiesznie , powiedzenia i miłego... Pozdrawiam
-
aktualizacja choć długo sie zastawnawialem czy tą ustawke wstawiać do top starć
-
no coż moge napisać po pierwszym opóźnianiu o 5 min już miałem zawracać ale stwierdziliśmy że czekamy na skan Skan był , a floty agresorów i tak nie ma Desert coś pisał ze po % itd Agresorom SzO! Dzięki za info Diabelski
-
@Lucky Gal niestety ostarnie starcie sie nie łapie do top 5
-
Skan bez namysłu lot nie wierzylem ze wejdzie bo tyle razy juz próbowałem a tu prosze Recki wyslałem po starciu też pozamiatane Grigor się zapiera ze nie widział lotu a był na koncie , dziwi mnie to ze napisał do mnie dopiero 20 min po starciu... BSzO! youtube.com/watch?v=mxkHG08weUk Cytat: „ grigor0419.06.2019 23:19:54 Heh...prawda jest taka Ze jestem m cały czas online...pisze z cybulem I chłopaka.i z soja....A twojej floty nie widziałem żeby leciała...będę pisał Do GO...bo może mają jakieś pr…
-
Top 5 Solo1. Outs [GK-22] vs. oddam ezi [WOLF] ~ 37134.39% 2. NWO vs. KUPIE_DEUTER [NFZ] ~ 30416.86% 3. JadeNaRezerwie [NFZ] vs. Karitas ~ 19909.79% 4. smOOk [ZLY SEN] vs. Wredny Jan ZG [CannaTM] ~ 12926.17% 5. KRAKEN [DOTi] vs. Bombelek [PSL] ~ 11814.23% TOP 7 ACS 1. grigor04 [SWISTAKI] & Raynevan [ZLY SEN] & smOOk [ZLY SEN] & Akcelerator [SWISTAKI] vs. Lucky [GK-22/ NFZ] & chillout [NFZ] & Jabol1987 [NFZ] & Darkstar [NFZ] & mgr Beny [NFZ] ~ 224.409.91% 2. Lucky [GK-22] & mgr Beny [NFZ] vs. Mi…
-
Obrońca doklikał na szybko prawie 100 k lekkich działek laserowych ale cóż.... cyferki się nie liczą tutaj bombel pisal ze mial w stoczni jeszcze sporo ldl i że starcie by inaczej wygladalo . jak by nie wklikał działek też by było inaczej. koniec gdybania SzO dla nas i Ciśniemy dalej EDIT: Starcie na korzyść obrońcy Dnia 07-06-2019 12:54:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KRAKEN [DOTi] ________________________________________________ Mały transporter 26.793 Lekki myśliwiec 74.660…