Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 248.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od DarthMario.: „Mądrala, żebyś gdzie indziej był taki wygadany. I kto jak kto ,ale Ty nie powinieneś mi udzielać rad ” A co Ty jakiś namaszczony jesteś że możesz udzielać rady innym? a Tobie nie wolno?? Niby gdzie taki mądry Twoim zdaniem mam być? Cytat od DarthMario.: „Skoro my jesteśmy "wielcy" to was w ogóle na tym uni nie powinno być. ” I tutaj się z Tobą zgodzę, no ale nie miałem wpływu na to że dodali mnie jak i resztę do uni starszego o kilka lat od naszego.

• Cytat od (Cannabis): „Nazz im powiedział, że starcie czyste... Co mają nie uwierzyć... ” Aa, to zwracam honor nie wiedziałem że się darzą takim zaufaniem w sojuszu

• Cytat od DarthMario.: „Taka mała rada ode mnie, nie bawcie się w GO, bo widzę że podnieciliście się za mocno ” Taka mała rada ode mnie nauczcie sojusznika jak to się robi

• Graty wlotu i polotu kolega mniej więcej tyle samo gra bez urlopu co ja szybko mnie wyprzedził w statach floty, no i pech GO się przyczepiło nie wiedząc za co

• Takie ładne starcie, a tu co niektórzy gównoburzę robią, szkoda tylko że ten stek na Franku spoko koleś, rzadko tu grał no i przezwyczajenia z Eridanus dały o sobie znać, gratulację dla agresora, a właściwie "agresorów" Franek powodzenia może jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję razem polatać.

• Ładny soczysty stek widać czasu było sporo jak złom wiosłowałeś w 4 ratach no chyba że ktoś pomógł, Obrońcy powodzenia w realu

• Miał być lot gąskami bo obrońca wybrał się na ekspedycję na kilka godzin ale top1 flot był online i jeszcze inni z topki, więc nie chciałem ryzykować kontry, zysk nie powalający ale zawsze coś Obrońcy sympatyczny gracz. Pozdr. dla soja Dnia 06-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [TTD] ________________________________________________ Niszczyciel 100.001 Krążownik 130.000 Okręt wojenny 230.000 Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca ar…

• Cytat od Bunny: „A gdzie konto Satana? Ile razy jeszcze nick zmieni? ” Satan od pół roku z nami nie gra, więc go sam zapytaj Cytat od Bunny: „Btw. Kiler tez chyba cos ostatnio wtopil, czy tez przetapia flote na "eko"(majsa)? ” Nie interesuj się bo kociej mordki doataniesz

• Piękny % jak i zysk ObroNcy szkoda cannabis że nie upilnowałeś.

• Nie wąski bunkier fajnie przeorany, i gęsina przewietrzona

• Dzięki Pany za towarzystwo, to na pewno nie ostatnie starcie Majs, czy tu czy tam Obroncy ładnie się zachował i pogratulował.

• Stało bez opieki od godziny Dnia 18-10-2018 18:31:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca PSYCHO DAD [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 723 Duży transporter 42.829 Lekki myśliwiec 1.055 Ciężki myśliwiec 89 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 228 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 74 _________________________________________ Po bi…

• Franek o tym jeszcze zapomniałeś Dnia 18-10-2018 17:46:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Aladyn [zeglarz] ________________________________________________ Duży transporter 2.011 Okręt wojenny 641 Niszczyciel 156 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 1.944 Wyrzutnia rakiet 3.241 Lekkie działo laserowe 4 Działo Gaussa 11 Działo jonowe 32 Wyrzutnia plazmy 20 Duż…

• Cytat od skorek: „Dostanie pierwszy lepszy zloma,a reszta zacźnie wielkie przetapianie. ” Pożyjemy zobaczymy kto tam złomy będzie dostawał, wielkość floty to nie wszystko

• Po dzwonie od Majsa to już Ci to chyba niepotrzebne

• No piękny soczysty stek! Obrońca po satkach latał i się doigrał, Majs przetapiaj na obrazki będą potrzebne Obrońcy bez szo, aczkolwiek te 20% z doku odzyska

• Nalimko tu masz link jak wklejać raporty ogotcha.universeview.be/pl

• Stało to poleciałem Dnia 06-10-2018 20:08:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Marian-Klb [CENT-PAX] ________________________________________________ Mały transporter 17.382 Duży transporter 9.258 Recykler 2.441 Sonda szpiegowska 25 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Kiler [LaOrden] …

• Dnia 05-10-2018 21:20:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [LaOrden] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.300 _________________________________________ Obrońca seti20 ________________________________________________ Duży transporter 19.001 Satelita słoneczny 1.625 Wyrzutnia rakiet 85.683 Lekkie działo laserowe 102.924 Ciężkie działo laserowe 1.707 Działo Gaussa 1.020 Działo jonowe 1.066 Wyrzutnia plazmy 1.543 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka…