Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 248.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Yin Yang: „o mój boshee o mój bosheee co się stało ban? za co? za tą piękną historyjkę masakra chyba publiczność nie była usatysfakcjonowana tą jakże tkliwą baśnią Push, zawsze będzie pushem jak pięknie by się tego nie opisało Ale Graty fantazji co by nie było off topu ” Radzę najpierw sprawdzić fakty później się wypowiadać, to było czyste starcie, co do bota to nie push bo jakby iść takim tokiem myślenia to 90% ekonomów by się pushowało latając po idlakach

• Piękna akcja, porażka (zapomniane recki) przebita w sukces obrońcy chyba tylko to szkoda że ja takich sąsiadów nie mam

• Bardzo ładny soczysty stek agresorowi a obrońcy o ile będzie.

• Ups i pan Osama się popsuł, wielka szkoda że to nie My go złapaliśmy, ze kilkanaście razy na mnie Latał bez skutku, chyba poczuł się pewnie bo zdarzało się że nawet fsów nie robił. Graty agresorom fajna robota

• Bardzo fajny stek

• Graty starcia nik pasuje do obroncy

• Już raz obrońca dziś mi uciekł 2min przed wlotem, ale zrobił szkolny błąd fsa na pz reszta to formalność bez szo bo to monówka, Pozdr dla soja i buddy Dnia 10-04-2019 20:14:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [SNK] ________________________________________________ Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca oddam_konto [k_d] ________________________________________________ Mały transporter 97 Duży transporter 28 Lekki myśliwiec 1.565 Ciężki myśliwiec 1 …

• Cytat od Leonidas: „Graty podróbo ciśnij dalej ” Dzięki ale to chyba twój Awatar wygląda na podróbę

• Fs odebrany za obrońce Pozdr.dla soja Dnia 10-04-2019 10:13:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [SNK] ________________________________________________ Mały transporter 260 Duży transporter 99 Krążownik 310 Okręt wojenny 200 _________________________________________ Obrońca Commodore Jericho [EKIPA] ________________________________________________ Mały transporter 59 Duży transporter 99 Lekki myśliwiec 66 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 161 Okręt wojenny 17 Recykler 100 Sonda…

• Stało i nie stoi mniej wiary w bunkry więcej wiary w fsy Pozdr dla soja i buddy Dnia 10-04-2019 07:24:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [SNK] ________________________________________________ Duży transporter 30 Krążownik 260 Okręt wojenny 200 _________________________________________ Obrońca Lolo [D T] ________________________________________________ Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 122 Ciężki myśliwiec 65 Krążownik 18 Okręt wojenny 38 Recykler 17 Sonda szpiegowska 5…

• No piękny soczysty stek obrońcy

• Obrońca złapany na powrocie fsa, życzę ladnie się zachował i pogratulował Dnia 06-04-2019 14:28:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [R-R] ________________________________________________ Krążownik 200 Okręt wojenny 85 _________________________________________ Obrońca rybak [OSA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 145 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 26 Okręt wojenny 14 Recykler 8 Satelita słoneczny 9 Wyrzutnia rakiet 57 Lekkie działo laserowe 22 …

• Obrońca w skutek tego starcia otrzymał moona więc może to potraktować jako próbę, z tym że złom mój Zyczę Pozdr. dla soja i dostawców dexu. Dnia 06-04-2019 08:50:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [R-R] ________________________________________________ Krążownik 100 Okręt wojenny 60 _________________________________________ Obrońca Koklok ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 100 Krążownik 10 Okręt wojenny 10 Recykler 4 Satel…

• Dość długo stało, dzięki Kobra za cynk, obrońcy szo Pozdr dla soja i dostawców dexu Dnia 03-04-2019 20:02:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [R-R] ________________________________________________ Duży transporter 10 Krążownik 100 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Obrońca robaczek ________________________________________________ Mały transporter 62 Duży transporter 7 Lekki myśliwiec 34 Krążownik 21 Okręt wojenny 1 Recykler 6 Sonda szpiegowska 12 S…

• stało i nie stoi obrońcy ładnie się zachował i pogratulował Pozdr dla soja i buddy Dnia 02-04-2019 18:17:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leonidas [R-R] ________________________________________________ Krążownik 113 Okręt wojenny 20 _________________________________________ Obrońca XinQ ________________________________________________ Mały transporter 4 Duży transporter 22 Lekki myśliwiec 1 Krążownik 43 Sonda szpiegowska 20 Satelita słoneczny 12 Wyrzutnia rakiet 186 Lekkie dzia…

• Graty przyzwoity zysk przy minimalnym nakładzie obrońcy

• Graty wspólnej akcji, oby tak dalej Ci co mają bana w grze powinni mieć bana również na forum.

• Cytat od DarthMario.: „A jakiś dowód na moje "pushe"? Bo ja jedynie widzę topowe starcia na świecie ” I to Ci pozwala patrzeć na innych z góry, nazywać ich farmami? Sam zobacz jak to wygląda z boku, w dodatku odpowiedź obrońcy który ma dopiero co założone konto na forum i 5 postów (trąca amatorką) akurat 2 bany na kontach po kilku dniach od starcia i obaj nie mają nic do dodania, rozumiem że to twój sojusznik? ale bądź obiektywny

• Obrońca lognoł się 2 min po wlocie, życzę mu i szybkiego powrotu do zdrowia, bo ponoć w szpitalu jest. Pozdr. dla soja Dnia 13-02-2019 20:07:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kiler [TTD] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca artudi505 [Dystans] ________________________________________________ Mały transporter 19.321 Duży transporter 44.126 Lekki myśliwiec 187 Ciężki myśliwiec …