Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 203.

• Pozdrawiam @DBZ @panpiwek1234 @Adam525 @Neferet i reszte zbokow i gumisi ! Dnia 29-11-2019 23:14:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 48.000 Krążownik 22.000 Okręt wojenny 1.200 Pancernik 1.000 _________________________________________ Agresor Eli Lama Sabachtani [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 48.014 Krążownik 2.847 Okręt wojenny 5.963 …

• dooobrze doooobrze pakuj i do mnie bo wracam. szo dla obroncy szybkiego przetopu dla mnie

• Dziwnym trafem w nocy malo ludzie skanowali to nawet mi udalo sie cos ubic Pozdro @Adam525 @panpiwek1234. Dnia 23-11-2019 02:13:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Lamami [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 39.000 Krążownik 13.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Admiral Neso [aShin] ________________________________________________ Duży transporter 81 Lekki myśliwiec 217 Ciężki myśliwiec 1 Krąż…

• @abecaduo poczekaj poczekaj, a czy to nie czasem wy zawineliscie sie wszyscy naraz z europy jak pies z podkulonym ogonem gdy spakowalismy wam po calosci Gikera? Polecieliscie od razu z nim wojwac na fenrir. W tym swietle Twoj opis staje sie troche smieszny i to cale przerzucanie sie zlomami z tego miejsca moge powiedziec ze @Mordi dostal ich tam ode mnie z 4, i conajmniej 3 wyzbieral koncertowo. To samo tyczy sie @amen0688, na urielu z tym ze ten juz sie nie zbieral jednak zlom to zlom, obrazasz…

• @Adik @unavit nie wiem dlaczego jeszcze latacie, nie pojmuje tego ja nawet falangi nie mam to nie skanuje moonow nie umiem.

• [Ucichlo troche bo @Toadie pozamiatal pod dywan, a przeciez nie o to chodzi [/color] To podgrzeje troche zobaczmy @unavit akurat tu komentarz zbedny to co soba reprezentujesz mowi samo za siebie i tak kazdy ma Cie za kogo Cie ma to punkt zaliczony lecimy dalej. @Dewey89 jakbys siebie i jeszcze jedna pania opisal z tymi aktami i buddy ponadto prosze nie analizuj mojej gry skoro sam latasz na PZ z fs ehmmm pik pik haha zacytuje @djmajtuss @Adik tutaj mamy pana co na "moonowce" sie rozbija wiesz o …

• nie zwyklem sie tlumaczyc zdania nie zmienie, z [ciach] nie dyskutuje W odpowiedzi dlaczego wrzucilem starcie i dlaczego go nie usune skoro ktos wrzucil potwierdzenie przelewu: bo nie mam nic do ukrycia i nie boje sie wgladu administracji w moje konto. Do zobaczenia w reckach albo pod reckami. Administrator Forum Toadie:Obraza

• Witam @Neferet dziekuje za wczesniejsza pomoc; ) Dnia 16-11-2019 19:06:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor najarany [FRYTKI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.769 Krążownik 7.750 Okręt wojenny 1.588 _________________________________________ Obrońca Tanczacy z Lamami [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 11.696 Duży transporter 11 Lekki myśliwiec 25.034 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 4.410 Okręt wojenny 1.055 St…

• nie gra, a Twoje zaklamanie albo totalna slepota gosciu moje konto nigdy nie bylo na allegro mylisz mnie z Nada, ktory sie podszywal pode mnie za to ty kupisales konto i to fakt, lucyfer kupil po zlomie i dostal w ciagu 24h i to tez fakt ;D wandal na innych uniach zmienial konta jak rekawiczki i to tez fakt jak cala wasza reszta, a ty fafik nie pyskuj bo znowu w rece moje wpadniesz jak i cala reszta a teraz cieszcie sie z tego ogromnego zysku ktory macie ze mnie ;D a jedyna emocja jaka u mnie wy…

• ty osla łąko to jest 6k mt i 1k kr podstawialem pod atak lucyfera jak zobaczylem ze zlomu nie ma tepalem sie na 1 180 bronic a nie na 1 63 zbierac , 1k kr mialem w stoczni z rana a 6k mt po prostu mi nie ubiliscie widzisz gdzies w rw moje mt ? wiec przestan tlumaczyc swoja nieudolnosc i sciemniac, od poczatku uni gram na tym koncie, od poczatku uni konto rozwijalo sie bez przeklikiwania flot czy budynkow jak to robiliscie wy z mordrimerem na czele w sytuacji zlomu klikanie by nie oddac takim lam…

• 100 reckow u mnie dobudowalem 700 bo mialem w opor dexu na moonach i sury mi nie wyfarmiliscie z jednej planety ale nie zdazylem nic zebrac bo bylem kilkanascie minut po zlomie takze darujcie sobie te komentarze, zbieracie sie po stokroc,a jak juz nie macie sie jak zbierac to kupujecie i marnujecie kolejne konto lucyfery mordrimery wandale fafkiki i inne smieszki obserwacja luk ? brawo pewnie znowu w 20 siedzieliscie nade mna tu wam winszuje jednak to komar, ktory sie przedluzyl nie luka slepy t…

• Dnia 09-05-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Witam, poranek wybory, pomoc czy zniszczyc. Dlugo sie nie zastanawialem. Agresor JadeNaRezerwie [RIO] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.658 Okręt wojenny 2.757 Pancernik 3.084 Mały transporter 10.674 Duży transporter 1.000 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 300 _________________________________________ Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Krążownik 5.312 ___________…

• dobra nuta . Akcja ma swoj pazur to sie podoba. Agresorowi szo w co nie watpie, obroncom w sumie i przetopu i szo

• Witam uni Galatea Dziwna sytuacja, lecialem 2 razy przy pierwszym locie byl poslal gdzies 100 reckow, nastepnie sobie poszedl jak zawrocilem. No to ciezki wrocil i po taniosci drugi locik, ktory juz siadl. Kolega chyba zaniemolg. Scream!! Dnia 04-05-2019 xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [Scream] ________________________________________________ Krążownik 3.759 Okręt wojenny 1.447 Pancernik 970 _________________________________________ Obrońca Robin Hut [POLAND] _…

• Guti co to sie stanelo 3 stejki widze pod rzad, nie 1 nie 2 ale az 3 ! cos chyba masz wiecej czasu a moze powrot jak za starych dobrych czasow ? oraj tam oraj

• Musze pogratulowac Mordrimerowi, po 3 udanych zbiorkach zlomu z siebie udalo mu sie odbudowac, a po fali prowokacji na pw, ktora go obdarzyłem w pozniejszym etapie nawet zezlomowac moje konto mozna powiedziec uczciwie, oba razy to jego zasluga konto co prawda ponad tydzien tylko odswiezalem i latalem sobie po bossach bo to latwe targety wiec nie jest to jakis duzy wyczyn z waszej strony no ale zlomy 2 na mnie byly wiec nie bede w sumie sapal za bardzo. W zwiazku, ze tu nie bede dluzej gral, plan…

• Dnia 05-01-2019 12:11:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [ODDAM] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 214 _________________________________________ Obrońca Lucyfer_idzie_po_Was [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 985 Duży transporter 12 Lekki myśliwiec 1.370 Ciężki myśliwiec 225 Krążownik 357 Okręt wojenny 124 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 286 Sonda szpiegowska 75 Pancernik 12 _____________…

• Dnia 04-01-2019 04:33:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor showtime [ODDAM] ________________________________________________ Mały transporter 1.465 Lekki myśliwiec 5.149 Pancernik 214 Krążownik 356 Okręt wojenny 897 _________________________________________ Obrońca Mordimer [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 872 Duży transporter 58 Lekki myśliwiec 2.158 Okręt wojenny 104 Recykler 852 Sonda szpiegowska 109 Pancernik 14 _________________________…

• o prosze puszek mag z polarisa sie tu pokazal graty starcia

• Cytat od Billie the kid: „"oddal" w dobre rece widze , szanowalem Cie show naprawde poczekamy tydzien 2 co na to go wiecej na wasz temat nie mam slow a szkoda gadac ” nie potrzebuje atencji z Twojej strony. wrzucam co padlo wy sobie mozecie komentowac lub nie