Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-86 z 86.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Cytryn. Takie małe co nieco na Mikołaja. Przetapiaj na latajki co by można było polować na większe cele. Obrońcy SzO

• Witam. Spory bunkier a trzeba było 1:5 więc, procent mały, straty duże zysk niewielki ale jest. Zawsze te 15kk surki więcej do odbudowy. Za 1 razem obroń wszedł pare min przed atakiem podniósł flotę ja zawróciłem obrońca też. Za 20 min patrze minutki flota stała tak jak była wcześniej to poleciałem znowu i coś tam uszczypnąłem. Pozdrawiam LHiP oraz sojusz Alpha z Virgo On 05-12-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker cbodone [LHiP] ____________________________________________…

• Ladnie Evrine. Kolejna flota w twoich reckach. Przetapiaj na następne zabawki i złomuj następne loty. Obrońcy SzO

• Graty DraGo. Lataj lataj i złomuj floty. Zysk przetop jak najszybciej na flote co by można było jeszcze mocniejsze floty obrać za cel. Obroncy Szo

• Graty panowie. Trafiliście z skanem i potem z lotem w idealnym czasie. No niestety ale czasami tak bywa, że człowiekowi padnie telefon a ,że jest w pracy to był problem z załatwieniem ładowarki. Jak już się udało to zalogowałem niestety 2 min po starciu. Szkoda bo nie dużo brakło aby wyjść obronną ręką. Anty recki były bo chciałem załapać się na igrzyska z Hammerem. No ale niestety tyle co wyzbierałem to jedynie rezerwowy rezerwowego ( lepsze to niż nic). Odbudowa będzie, a raczej już jest w tok…

• Graty KuKu. Mam nadzieję że częściej Cię tu będę widział. I spawaj jeszcze więcej latajek. Obrońcy SzO