Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 86.
-
Obrońca zebrał wiecej złomu + dostał Moona. Także niech ma na zachętę. Dnia 13-09-2018 16:45:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CBoDone [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 599 Pancernik 530 Lekki myśliwiec 3.000 Krążownik 235 _________________________________________ Obrońca Mordimer [NWO] ________________________________________________ Mały transporter 64 Duży transporter 414 Lekki myśliwiec 1.656 Okręt wojenny 7 Statek kolonizacyjny 1 Recyk…
-
Zawrócona stacja. Kolega w odwecie wysłał na mnie 2 rakiety po czym wrzucił urlop. Dnia 13-09-2018 06:45:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CBoDone [BoSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 140 Pancernik 530 _________________________________________ Obrońca qlYlp [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 131 Lekki myśliwiec 625 Krążownik 298 Okręt wojenny 56 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 231 Sonda szpiegowska 136 Bombowi…
-
Kolejny z serii odbudowa w najlepsze Cytat od Obcy: „Witam. Kontra z fali, a moon nad planetą.Pozdrawiam BoSS” Dnia 08-09-2018 18:02:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 997 Lekki myśliwiec 1.371 Krążownik 399 Okręt wojenny 367 _________________________________________ Obrońca Presquevu [KwB] ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 47 Lekki myśliwiec 122 Ciężki…
-
Witam Cytat od Obcy: „Witam. Stało na moonie bez opieki, więc przygarnąłem.Pozdrawiam sojuszników” Dnia 08-09-2018 13:49:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 350 Pancernik 250 _________________________________________ Obrońca Emperor Ferret ________________________________________________ Mały transporter 108 Duży transporter 19 Lekki myśliwiec 22 Ciężki myśliwiec 46 Krążownik 102 Okręt wojenny 159 Recykler …
-
WItam. Wstawiam za Obcego. Cytat od Obcy: „Obrońca mi uciekał, więc wyliczony z zawróconego stacjonuj, już nie miał jak uciec.Pozdrawiam sojuszników i przy okazji dzięki za pomoc” Dnia 08-09-2018 04:25:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 150 Pancernik 240 _________________________________________ Obrońca Chancellor Gliese ________________________________________________ Mały transporter 8…
-
Wstawiam za Obcego :). A od Obceg: "Pozdrowienia dla sojuszników" Dnia 04-09-2018 14:33:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Obcy [BoSS] ________________________________________________ Okręt wojenny 130 Pancernik 215 _________________________________________ Obrońca Pacyfista [EMERYCI] ________________________________________________ Duży transporter 25 Lekki myśliwiec 298 Krążownik 74 Okręt wojenny 27 Recykler 29 Niszczyciel 4 Pancernik 36 ________________________________________…
-
Graty starcia szkoda że na sojuszniku. Odbudowy raczej nie będzie bo zarzucony urlop i wyjście z sojuszu. Szkoda ostatnim czasem bardzo nam nie idzie. Ale myślę że jeszcze się odkujemy a na każdego przyjdzie pora. PS. Widzę bardzo pewnie z twojej strony wystawiać ST pare minut po zebraniu złomu. Kontra na recki może przyjść na każdego :). Jednym razem się uda a za drugim nie. Także do następnego panie Haven
-
Powoli ale do przodu. Pozdro dla BoSS Dnia 25-08-2018 15:37:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CBoDone [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 60 Krążownik 100 Lekki myśliwiec 30 Okręt wojenny 2 Pancernik 45 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca The K [Sun] ________________________________________________ Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 2 Ciężki myśliwiec 36 Krążownik 30 Okręt wojenny 5 Recykler 2 Sonda szpiegows…
-
Pozdrawienia dla sojuszu BoSS Jak to mówią raz na wozie raz pod wozem a karawana jedzie dalej. Obrońca zalogował po Akcji. Podebrał 7 reckow. Ladnie pogratulował. Mam nadzieje, że będzie odbudowa z jego strony dużo nie ma Dnia 24-08-2018 23:09:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor CBoDone [BoSS] ________________________________________________ Mały transporter 65 Krążownik 70 Okręt wojenny 2 Pancernik 28 Lekki myśliwiec 55 Sonda szpiegowska 2 ________________________________________…
-
Graty Panowie ustrzelenia mnie. Przysnęło mi się nie wiem jak. O 22 30 jeszcze sam ostatnie skany robiłem a o 23 z tego co widziałem w nocy już musiałem spać Bo o tej godzinie chyab dostałem 1 skana od was. Wstałem ok 2 takze wiedziałem co się wydarzy. Odbudowa już ruszyła można powiedzieć że już połowa. Młode uni więc lecimy dalej :). Co do Panckow nie kosztowały aż tak dużo pracy czy zdrowia. Tak jak napisałeś Revoutz dużo osob bedzie iść pod OWce bo eko x6 ale na te Owce będą czekać moje panc…
-
lisex123 [WSNR] & KotPali [WSNR] & Kain [BLIZNIAK] vs. gotYa [RETRO] 9562.45%
CBoDone - - Starcia Wezn
PostGraty starcia panowie. 9k % robi wrażenie. Myślę niebawem pojawi sie i takie 5 cyfrowe Got nie ma się co załamywać bo widzę urlop wrzucony. Co zostało zbudowane może zostać też odbudowane. SzO
-
Graty ubicia tej Lamy. Gość niedawno złoma top 1 ACS wyrwał a już spakowany w recki ponownie. Tak konczą no-skile zerowcy i krzykacze jak obrońca. A tak na poważnie to zasnąłem przed ogame. Niestety praca codziennie po 12h i gra tylko w nocy(w dzien nawet po idlakach nie latałem) kosztem snu się tak kończy. Organizm w końcu zabiera co jego. Narazie urlop. Po sobocie jak będą checi to się odbuduję. Będzie wiecej czasu bo zmieniam pracę. mniej godzin i nie od rana do wieczora. Także do 3 razy sztu…