Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 86.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje obu stronom za nieodpuszczenie. % myślę raczej na razie prędko pobity nie zostanie. Chociaż w Ogame różne rzeczy się dzieją :). Swoją drogą skojarzyło mi się z pewnym starciem na Weznie.
-
Graty Obcy. Przy takim % nieładnie by było się nie wpisać. Mimo coraz mniejszych chęci złomujesz coraz większe floty. Także wydaje mi się, że ten człon ,,Oddam" dałeś tak po prostu aby Nick urozmaicić Obrońcy SZO. A tobie Obcy jeszcze większego % taki 5 cyfrowy już bym chętnie zobaczył w twoim wykonaniu
-
Graty panowie. Tak strzeliło, że sąsiad przyszedł do mnie pytać czy słyszałem tąpnięcie. Musiałem mu wytłumaczyć że to sojusznicy zezłomowali niezłą flotę. Obrońcy SZO
-
Graty panowie. Ładnie huknęło. Przetapiać na zabawki co by było można jeszcze większe floty złomować. Obrońcy SZO
-
Witam. Lot trochę taki albo się wstrzelę albo nie. Ale się udało. Obrońca podebrał połowę złomu ale i tak nie jest źle. Bo recki które miałem do dyspozycji zebrały by tylko połowę złomu. (80% złomu ehh.. recków więcej niż floty ^^) Pozdrowienia dla ZWK, BoSS z Dorado oraz dla PCMF aka Smitty Dnia 16-11-2018 16:16:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Plato Plomo [ZWK] ________________________________________________ Mały transporter 898 Lekki myśliwiec 3.500 Okręt wojenny 119 Pancer…
-
Graty Obcy jedziesz dalej. A panowie spiskowcy niech snuja teorie dalej. Ja to nie rozumiem jak można mieć aż taki ból dupy. Zaraz polecisz na Idlaka a koledzy powiedzą, że 7 dni temu stworzyłeś multi naklepałeś eko i porzuciłeś żebyś mógł go farmić.... A pan El_Pistolero to chyba 2 konto pana gramnakomorce. Bo widze 3 posty i każdy w temacie z twoim RW. No ale co zrobić
-
Pozdrowienia dla Sojuszu oraz dla ekipy BoSS z Dorado Dnia 11-11-2018 16:01:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Plato Plomo [ZWK] ________________________________________________ Pancernik 150 Krążownik 366 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca President Wassat [PFP] ________________________________________________ Mały transporter 506 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 442 Krążownik 305 Recykler 78 Sonda szpiegowska 6 ______________________________…
-
Ladny % Gratulacje. Widać że coś się dzieje na Uni. Dalej początek uni więc myśle że obrońca nie zrzuci rękawic.