Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Janusz to osoba o wielu obliczach, tajemnicza, nieznana. Jest jednostką niematerialną, dlatego nie można jej zbanować. Przy okazji gratulacje :p
Trochę haosu, może je ponumeruj które było 1, 2 itp czemu się tak porozbijali
A co tu się wydarzyło :o Jak robisz bunkier to dobuduj Gaussa Gratulacje i więcej takich dostaw
No to kolega już nie wróci po kolejnym złomie. Szkoda, powodzenia w realu. I gratuluję kosmicznego zysku.
Bunkierek niczego sobie Gratulacje a obrońcy SzO
Złomik pod domik Gratulacje
Uwzględniając dok zysk mega. Nie ma to jak złom pod dom. Gratulacje a obrońcy SzO.
Kolega z układu to wypada pogratulować Top w eko, żebyś mi przypadkiem wlotu nie zrobił
To się nazywa czyścioch. Gratulacje
Całkiem niezły ten bunkier, nie dziwię się, że nikt się za niego nie brał. Gratulacje
Piotrek znowu ile Ci tym razem polali? Rób to eko, olej pancki :p
Słabo. Nie ma 10k%. Nie ma zysku. Nie ma, a w sumie to SKB po prawej to wszystko jest Gratulacje, czekamy na więcej.
Graty, każdy STek na tym Panu cieszy. Czekam tylko aż w końcu ponownie dostanie baza za zerowy poziom kultury osobistej
Wow. Wszystko było, historia, złom, %< pusherzy. Obrońcy w takim razie SzO nie ma co życzyć.
514kk zysku :o gratulacje!
Chyba coraz mniej flot zostało na tym unii do ustrzelenia więc gratuluję. Obrońcy SzO.
Co tu się wydarzyło Gratulacje
Cytat od new_mateuszgg: „Cytat od Trampek88: „Obserwuję i czekam aż wlecisz w jakiś większy bunkier od mojego, żebym wiedział, że trzeba coś tam dospawać ;D Gratulacje ” przeciez juz ci pisalem zebys nie wierzyl w niego ” tak, od tego czasu Motiv zaczął mnie regularnie skanować ;p
Ale natrzaskałeś tych bombek! Gratulacje
Obserwuję i czekam aż wlecisz w jakiś większy bunkier od mojego, żebym wiedział, że trzeba coś tam dospawać ;D Gratulacje