Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czasem w życiu coś wypada i tak pewnie było tym razem. Ja chyba muszę zmienić okolicę bo u mnie nie ma na co latać Gratulacje, a agresorom SzO
-
Cześć, Specjalne dedykacje dla sojuszu Dzika Banda, Ekonomy z Indusa zwłaszcza dla @Usagi no i dla @Matematyk DS Dla obrońcy SzO, choć przy braku FSów to pewnie długo nie pogra. Dnia 25-12-2019 05:25:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trampek [D_B] ________________________________________________ Krążownik 27 Duży transporter 3 _________________________________________ Obrońca MrAmsterdam [MEFEDRON] ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transpo…
-
Dawno się nie wpisywałem, bo poziom tej gry jest żenujący (kupowanie kont i takie tam). Jednak za ST na tym graczu należą się gratulacje. Kiedyś będąc u nas w sojuszu zdenerwował się, bo usunęliśmy z niego jego pushówkę, a że ktoś mu wcześniej zaufał i był w zarządzie to wywalił cały sojusz i zostawił tylko założyciela (z oczywistych względów). Więc obrońcy SzO nie życzę, może któryś z topowych graczy Unii kupi sobie jego konto pod pushowanko. Kami gratulacje i podziękowania, bo ma to ST czekałe…
-
Rekordy uIndus
PostWyrzutnia Rakiet: 11 000 Lekkie Działo Laserowe: 50 000 Działo Gaussa: 5 000 Wyrzutnia Plazmy: 500
-
Mefiemu pomyliły się LMy z Panckami Piękna podstawka, gratulacje.
-
Wow, się zysk, możesz podnieść kopalnie deu na każdej planecie :p A Kocurowi SzO.