Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dzień dobry, Wrzucam do porannej kawy. Poprzedni STek robiony był na szybko. Do tego podchodziłem 2 razy, przygotowałem się lepiej i nawet jakiś zysk zaliczyłem (w wielkości powiedzmy 2 dobrych ekspedycji - hahaha) Pozdrawiam ekipę z Dzikiej Bandy, @Matematyk DS i @Usagi Agresorowi oczywiście szybkiej odbudowy, coś tam zebrał, więc nie jest źle Ode mnie na spokój, bo zrobił się zielony. No to do meritum. Dnia 30-12-2019 02:06:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trampek [D_B] _____…
Chyba najwyższy udostępniony % na razie. Gratulacje się należą. Falanga robi swoje a tu jak widać jeszcze atak dobrze przemyślany. Obrońcy SzO, z zielonego znowu zrobi się biały
Różnica w klasach jest kolosalna. Specjalnie założyłem konto na tym unii, by sprawdzić odkrywcę i nawet nie ma co go na porównywać do innych. To jest przepaść na tym etapie gry, może później się wyrówna.
Witam wszystkich Stało i już nie stoi. Poleciałem na szybko wiedząc, że nie zbiore wszystkiego, ale taka stara to się szybko odrobiła. Pozdrawiam całą Dziką Bandę, Ekonomy z Indusa, @Matematyk DS oraz Strzelca - sorry za lapka Mam nadzieję, że osoby, którym dałem cynk zebrały coś złomu dla siebie Dnia 27-12-2019 09:59:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Trampek [D_B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 319 Ciężki myśliwiec 273 Krążownik 108 Okręt wojen…