Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-12 z 12.
-
Rekordy Uni68
PostChyba ciężko będzie pobić bo aż sam patrzę i oczy przecieram ze zdumienia hARsFmU.jpg
-
wojtekreal, CRACOVIA KRAKOW, Mili [3 X] & ARO & Gorillaz [CShopSc] vs Maciek2 [P N] - 201 190.06%
Zakaveli - - Hall of Fame
PostJako Ogame'owy emeryt (chociaż jeszcze nie do końca ) gratuluję chęci przy robieniu takich akcji, szczególnie Mili który ostatnio trzaska ST za ST . Aż mi się przypomniało rw na JamaisVu które wyglądało bardzo podobnie . Teraz już ciężko będzie o coś większego.
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
PostAzbest pisałem do znamka, nie do Ciebie...sorki omke kiedyś brałem...foto oczywiscie ze nie moje
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
PostPoczekamy...może się wpiszą Ci którzy sprzedawali. ooo też tak umiem: 13:21 znamek zakaveli ale Ty jestes pro... 13:22 zakaveli wiem = ) btw: cconverter.adam85w.net/index.php?action=base&id=9c4c800b9a kruszyłem przed powrotem bo te gsy widziałem wcześniej od Nich wszystkich
-
Postooo kolejny fani sie zlatują przecież jakby było na odwrót to byście gratkowali atakującym giermek dalej jest top3 we flocie i ma się dobrze no, nie poprawie żebyście Wy mogli stękać hyhy
-
PostCytat od znamek: „Cytat od Zakaveli: „Twoja ekipa leciała bo nawet nie umiecie zrobić symulacji i widzieliście inny wynik więc kogo chcesz tu oszukać? Ale ja jestem noobem przecież . Chcesz możemy porównać swoje osiągnięcia w grze od łączenia a potem się wyzywać.” Giermek nie ma co tu się pocić za bardzo TY jesteś wielki i tak to zostawmy. Wiedzieliśmy dokładnie jaki będzie wynik , ale jest jedna BARDZO WARZNA sprawa która w tej grze stanowczo nas a ciebie poróżnia : Po nas to spłynęło bo mamy s…
-
Postwidać u elity juz odbudowa rusza pełną parą i swoje konto powoli rozbierają: 18 down (4) Hektor (-26.281) 17.879.177 No eko ja też prawie ryczałem tylko że ze śmiechu widząc jak obrońcy dostali po tyłkach bo Ty musiałeś gsy zachować :E. Robiłeś ankiete na uni, że 80% ma mnie za nooba? No chyba, że tyczy się to Twojego soja i nowych funfli z elity którzy tak mnie lubią :D. Twoja ekipa leciała bo nawet nie umiecie zrobić symulacji i widzieliście inny wynik więc kogo chcesz tu oszukać? Ale ja jeste…
-
PostWhite Adam - no masz racje....wyliczenia ciężkie nie były, bo jak dla kogoś ciężko policzyć powrót floty widząc lot i dolot do celu na falandze to chyba trochę jeszcze musi pograć w tą grę. Ale tak to już jest, że Wy znowu po prawej i tylko takie pisanie Wam zostaje... A akcja właśnie bardzo pro, której Ty byś w życiu nie ogarnął (no pomijając zbiór złomu ). Na szczęście kto chciał już zaszpanował bilansem w oczoje...ych barwach i rozmiarach co by pokazać jakie to my nooby:). Mam nadzieję, że te…
-
PostTOP 1 ACS Ogame.pl TOP 1 ACS Ogame world (chyba) Ode mnie: Miały paść same gsy mr eko a padło wszystko prócz tego . W sumie zabawna sytuacja jak obrońca najpierw wyzywa Nas od noobów Cytat: „Od: mr eko [x:xxx:xx] Do: Zakaveli Temat: RE:RE:Nie dotyczy Data: 24.06.2014 19:43:57 usuń quoteodpowiedz zgłoś nobby jestescie ” a chwile później wydzwania po pół uni na podstawkę - piękna postawa. Dziwi egzotyczny skład obrony i chęć poświęcenia własnych flot na rzecz mr eko - który może nawet jest na plus…
-
Specjalnie zostawiłem na tę okazję: Od: Phoenix_U44 [ciach] Do: Zakaveli Temat: Nie dotyczy Data: 25.06.2012 18:58:08 usuń odpowiedz zgłoś guza szukasz?? Szkoda, że bryk chciał solo bo bym wpadł z odpowiedzią na ten pm :). Nerwów sporo ale jak to bryk - wszystko zgrał tak, ze sie w połowie pogubiłem co gdzie kiedy i po co xD. No a jak poszła falanga po zdjęciu moona i zobaczyłem co wraca to uśmiech mam do teraz ^^. A pushe obrońcy w ostateczności wyszły na dobre - mamy większy %. No i graty uczc…