Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje złomowania, jest całkiem całkiem Już lepiej bo 4 cyfry. Przetapiaj i lataj, to może flota nie zardzewieje Co do historii to idealna na poranek w pracy - gdzie tak bardzo nie chce się nic zacząć i ruszyć to chociaż można się pośmiać
Wpuścić Throwa na salony, to wpadnie w bunkier Szkoda tego bunkra - bo tak spokojnie mogła sobie ta flota tam stać, a Ty niedobry musiałeś ją popsuć. Ehh, no ale gratuluję gratuluję, bez mojej pomocy to na pewno nic by z tego nie było. To teraz weź coś 4cyfrowego wykręć ;D
Procent świetny. Ale w sumie chyba większy pstryczek zrobiłeś sam w sobie Bo mj100 jest w plecy 10kk a Ty masz w plecy ponad 80kk. Plus mj jak rozumiem zezłomował Twój cel i zebrał złom? Ogólnie świetne podejście do gry (oprócz opisu i takiego wyrzutu do mj i płaczu, że mj zgarnął Ci cel), że liczy się zabawa - pewnie też bym tak zrobił jak Ty Grunt to mieć jaja Dla jednego jak i drugiego gratulacje, a poza tym SzO
Ode mnie bez pozdrowień i bez gratulacji. Bo GDZIE?! są dla mnie pozdrowienia? No gdzie? I po co linka podsyłasz na PW? Żeby co? Wpisać się do Ciebie i nabić Ci +1 post? Ego podbiję? Gratulację, wyszło Ci całkiem całkiem! Zysk jest? Jest! Troche floty zbudujesz dzięki temu
Liiiiimffffffffaaaaaa! Wchodzę sobie w STki z ciekawości a tu takie "paskudne" ST? Szkoda floty - ale będziesz miał więcej swobody Trochę tych zabawek nazbierałeś, a jeszce lepszy zysk z Ciebie wyszedł Gratulacje dla agresora Limfiaku odpoczynku i dobrego eko Pozdrowienia!
a ja jestem mile zaskoczony na u 66: 86.957 (Miejsce 224 z 14.176) Uni zostało otwarte dawno temu a liczba graczy utrzymuje się na przyzwoitym poziomie. wahania +/- 150 kont. widać ludzie chcą jeszcze pograć troche na "normalnym" uni. oby jak najdłużej tak było.
Cytat: „..::OPTIMUS::.. napisał(a) Cytat: „Przypadla mi rola moderatora dzialu ST uni 21, 35, 46.” z powyższym cytatem wiąże się moje 1 pytanie: 1. Dlaczego w takim razie moderujesz nasze uni 33? 2. Kiedy od nas odejdziesz i dlaczego tak późno? 3. Dlaczego do moderowania forum nie podchodzisz z dystansem? 4. Masz poczucie humoru? PS. Mam nadzieję że nikt tu się nie poczuł obrażony oraz, że ten post nie zostanie usunięty itp, nie łamię tutaj zasad forum :)” oo bardzo przyjemny zestaw pytań też cz…