Cytat od xLORD SITHx: „Teczki na wszystkich ma tylko jeden: TW Leyto. A, że twój to ziomek, to pewnie teczka opatrzona twym nickiem przepadła w tajemniczych okolicznościach. ” I dobrze że ma chwała jemu Pozdrawiam Noe.
Aż mnie korci aby coś napisać. Aż mnie ręce świerzbią ale nie dam Wam tej satysfakcji . Szczurku Ty wiesz a jamnik zmień ten budzik no i . Ktoś nowy się pojawił i już się Wam to nie podoba. To dopiero będzie zaskoczenie jak ja coś stuknę . Pozdrawiam obie strony Veto i Szczurka no i jamnika od nas z _BB_ Trochę luzu po co taka spina Noe.
Który to już raz obrońca ląduje w reckach ??? Grać to trzeba umieć Panie kolego i podnosić się z otwartym rozumem. A przede wszystkim odrabiać lekcje jak się regularnie łapie złoma. Za taki brak kultury należy się Dobra robota Leszku. Trzymaj dalej formę. Podsumowując obrońca dał niezły pokaz szamba Pozdrawiam Noe.
Cytat od Xerkses: „Cytat od LEWERS: „Graty xerkses, pomogłem sąsiadce robić elektryke i z 30 min zrobiło się 2 godziny. Oczywiście będzie mała zemsta xD. Do to Noe no nie pawiuj tak chłopcze :p. ” Lewers, sasiadka rzecz swieta Thx, bede czekał ” zabolało go chyba -- a taki był amerykański szkoda
Mój rodzynek nie wytrzymał i utarł nosa byłemu koledze. No cóż transfer się jakoś nie opłacał a trzeba było u nas zostać a tak kuku w ramach promocji . Brawo łobuzie
Pomysł jak najbardziej właściwy mając na uwadze to co mamy na uni. To już wegetacja, a dla flociarzy to już można powiedzieć nędza. Może administratorzy byliby na tyle wyrozumiali aby coś z tym tematem zrobić ponieważ takiej beznadziei na uniach nigdy nie spotkałem. FUZJA