Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-8 z 8.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; Ira, cien, Torquemada, Wrog u bram vs EvenemenT - 207955,05% + zbiórka
methael - - Hall of Fame
PostGraty Panowie, przeliczeń, wyliczeń i tych tam kalkulacji Widać opłaciło się bo procent powala. obrońcy czego tam chce
-
yoda, markus, sta111siu, Miech Blumkulow, Bizon [MG42] vs SANDER. [WIP] - 125869,66% TOP 2 ACS
methael - - Hall of Fame
PostGratki Stasiu, Markus i Bizon reszcie nie gratuluje bo nie znam ;D Piękne gęsiobicie urządziliście sobie, przetapiajcie i latajcie dalej obrońcy .. hm .. co tam sobie życzy ps. Stasiu deu cały czas trzymam dla Ciebie
-
ACS; Trojek i bociek i artek i AmstelL [ZLY SEN] vs malo [TTG] - 82072,57%
methael - - Hall of Fame
PostGratki Amsteli zajebisty procent wyszedł i sympatyczny zysk jest przetapiaj i lataj
-
SANDER. [WIP] vs Bizon [SIN] - 100289,06% + zbiórka TOP 1 SOLO PO UF ?
methael - - Hall of Fame
PostAtakującemu Gratki bo procent powala Bizonowi BSzO bo dobry człek z niego
-
markus i Grociarz i Satek [CHAOS] vs BaronUriel [SIN] - 100710,64% TOP 1 ACS UNI 50!
methael - - Hall of Fame
PostBaron, powodzenia w realu Chaosów nie lubiłem, nie lubię i nie będę lubił... ale ... muszę pogratulować akcji, procent prze ogromny, a i zysk miodzio. Nie wiem czy Baronowi został wbity nóż w plecy czy nie, bo nie mi to osądzać. Ale jeżeli to prawda to bardzo nie ładnie. Tyle ode mnie.
-
Cytat: „=Mała Mi= napisał(a) Ostatnio przeczytalam kilka ksiazek Grahama Mastertona i z czystym serduszkiem moge polecic: *Bezsenni *Sfinks *Dom szkieletów *Pogromca wampirów. Ksiazki maja naprawde porazajacy niesamowity klimat. Niektore opisy scen sa naprawde drastyczne wiec nie wyobrazam sobie filmow na podstawie tych ksiazek...” Tak Masterton powala. Mam całą bibliografię. Do twojej listy dodałbym jeszcze wszystkich wojowników nocy i czarnego anioła.