Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
-
Dobrze wyliczona kontra, nie miałem nawet jak podebrać złomu mówi się trudno i lata się dalej, nie ma ryzyka to i nie ma zabawy jak to mawiają. Odbudowa pójdzie szybko, gratuluję i pozdrawiam
-
Co tu napisać, wielkie gratulacje. Po raportach mniej więcej można nakreślić jak wyglądała akcja, ale może parę słów jak to wszystko wyszło ?
-
Gratulacje miło widzieć w ST więcej różnych nicków
-
Witam, tym razem wpadło już coś bardziej cieszącego oko. Cała akcja to skan bunkra i lot Pozdrawiam całe FIRST Dnia 01-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Variuss [FIRST] ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Bombowiec 1.000 Lekki myśliwiec 120.000 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 10.500 Krążownik 21.500 _________________________________________ Obrońca Tudy [SGH] ________________________________________________ Duży transporter 300 Le…
-
Drugie starcie na tym panu, jak widać nic się nie nauczył generalnie to bym w ogóle nie poleciał gdyby nie ta przyzwoita liczba surowców na planecie Tradycyjnie pozdrawiam sojusz FIRST oraz starą gwardię Uni7 gdziekolwiek się wszyscy szwendają jeszcze Dnia 11-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Variuss [FIRST] ________________________________________________ Bombowiec 500 Niszczyciel 100 Mały transporter 12.000 Okręt wojenny 2.500 Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 20…
-
Cel znany już dużo wcześniej, ale albo nieopłacalny zupełnie, albo logował się przed atakiem. Ostatnio jednak dobudował nieco stateczków więc postanowiłem zaczaić się późnym wieczorem no i weszło Pozdrawiam sojusz FIRST oraz mityczne państwo San Escobar #5: Dnia 03-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Variuss [FIRST] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Krążownik 17.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 8.700 Bombowiec 500 Niszczyciel 1…
-
Taki mały STek w moim wykonaniu całe RW to skan lot i bum, poleciało tyle na ile było paliwa i akurat raport w progu się zmieścił Pozdrawiam cały FIRST i znajomych. Dnia 15-02-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Variuss [FIRST] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 80.000 Krążownik 1.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca FOZyLKO [TCR] ________________________________________________ Mały transporter 240 Duży tra…
-
Witam w kolejnym ST, atak nie jest imponujący gdyż zrobiony na idlaku, ale w czasach, gdy dwa sojusze niszczą wszystko co lata, trzeba się zadowolić także tym Co do ataku, to żeby bunkier był w ogóle opłacalny trzeba było zrakietować trochę obrony. Tutaj podziękowania za pomoc dla cube, Crushader i kabanosa, była to zespołowa akcja. Dzięki za rakiety chłopaki! Summa summarum odliczając stratę rakiet, których trochę było, wychodzi tylko lekko na plus, ale nie tylko o zysk w tej grze chodzi, a o d…
-
Witam wszystkich w 2 moim ST na tym Uni. Tym razem w ACSie z sojusznikiem. Obrońca raz już mi uciekł, lecz postanowiłem go trochę poobserwować. Okazało się, że robi FSa z planety mimo, że posiadał nad nią księżyc. Wystarczyło tylko złapać go falangą w odpowiednim momencie i polecieć. Podziękowania za udział w akcji dla arnolda. Pozdrawiam sojusz FIRST i po raz kolejny niegrających już kompanów z dawnego Uni7 Od arnolda: Cytat od arnold891: „Pozdro dla Sojuszników oraz Najszczersze pozdrowienia d…
-
Witam, jest to moje debiutanckie ST na speed uni i 6 włącznie po jakichś 8 latach. Pozdrawiam cały sojusz FIRST i starą ekipę DEMONS z Uni 7. Co do ataku, to poleciało tyle ile poleciało, gdyż obrońca miał jeszcze odwrót taktyczny, ważne, że wyszło z zyskiem. Dnia 07-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Variuss [FIRST] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.000 Krążownik 9.000 _________________________________________ Obrońca kristtek ____…
-
Wybraliście zły termin Dis, mimo, że to lipiec i potencjalnie więcej wolnego to i tak większość jak nie na urlopie, to myśli urlopem zresztą u nas więcej handlowców niż graczy flo, a ja osobiście nie praktykuje lotów na satelity. Jednak wszystko zgodne z regulaminem, więc tu się nie czepiam czy % zrobiony z satek czy z czego innego. Pozdr