Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 85.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Marcus [WIP] & Ja Inkwizytor [WIP] & WinneR [WIP] & cichyPL [WIP] & Full_Contakt [WIP] vs. ESB193782 [KAC] ~ 457.476,72% Nowe TOP 1 ACS uDraco & TOP 1 ACS speed uni x2 OGame.pl !
utyty - - Hall of Fame
PostLadny ARAMGEDON Ubojnia drobiu (WIP) Gratki ... Procent i stado gesi ustrzelone powala. ps...Szo to chyba troche potrwa ..
-
ACS; i am legend [ZLY SEN] vs. Ruda [DSP] & Sky is Over [ZSP] & Ira [DOLAR] ~ 469.379,91% - TOP 1 ACS - OBRONA
utyty - - Hall of Fame
PostOj Ginger jako exWIP z Draco to chyba sie na dedy lapie Ladny procent i gsow ladna suma Pamietam jak 5k ich na Draco padlo Najs stejk. Gratki... ps..Atakier ma teraz odpowiedni nick
-
SOLO; Fisher i sta111siu i markus [MG42] vs SANDERisBACK [WIP] - 346963,44% Top 1 solo speed x2
utyty - - Hall of Fame
PostJa mysle ze ta akcja byla by bardziej finezyjna z winsem Jak to mowia w przyrodzie nic nie ginie.. Ryba pewnie odda z czasem A jak narazie gratki top 1 @up. Cichy nie krzycz tak
-
yoda, markus, sta111siu, Miech Blumkulow, Bizon [MG42] vs SANDER. [WIP] - 125869,66% TOP 2 ACS
utyty - - Hall of Fame
PostWidzialem stracie rano. Mialem sie wpisac ale zalgowac sie nie moglem. Patrze ladna wtopa ale opozycja z klasa i kultura na poziome sie zachowala. [ciach] Co do starcia natomiast bardzo ladne i troche zysku wpadlo. Gratki opozycji ktora widze ciagle czuwa. Sanderowi SzO na oprawcach Super Moderator Asiaa:Obraza.
-
#5 : cichyPL [WIP] vs NIEZNISZCZALNY [TRIADA] - 121.680,19% + farming + zbiórka TOP 2 SOLO
utyty - - Hall of Fame
PostHAHA ale zal siedzisko sciska idze entro pusherze sie lecz. ODDALES SURE CRY JUZ ? Ile raazy Raurau juz zloma dostal ? a Matiq jak go wlanal ? detektywie ? zebys wiedzial[ciach] raurau gral do 23-24 maks pozniej wracal o 3-4 pusczal farminig i tak w kolko dziecko dorgie.. a ile razy fsa nie pusi lub nie odebral do juz bajka.. Nawet jak zerkniesz na st w ktorych stracil kulke czy kulki to i tak tych fsow nie odbieral taki mial juz zwyczaj..No ale boli w koncu trzeba bedzie nastpne konto kupic zeb…
-
eeee nie chce mi sie gadac juz entro to sciemiiacz i oszust. jak sie wywinal to nie wiem moze sie kiedys dowiem. Alle na 200 % wiem ze to byl push lecz jak "potrzebujacy pomocy -mayday " pisal pushowac sie to trzeba umiec -i chyba nie rzucal slow na wiatr ps..A racje masz tak to w prawie bywa ze to winne trzeba udowadnic nie odwrotnie.. Choc patrzac na kasowa polityke GF jak juz nawet za mutli nie ma kasacji nic mnie nie zdziwi
-
Z kolejnyn swoim postem robisz z siebie coraz wiekszego buraka. Szkoda az pisac do takiego prostaka i chama. Mam nadzieje ze skonczysz tam gdzie trzeba i znikniesz stad bo prezenetujesz poziom podworkowego buraka. Juz ci kiedys pisalem ze czytac twoich postow nie idze.Wiec spadaj do swoich i tam swiec miedzy nimi swoim prostactwem.
-
SOLO; utyty [WIP] vs Jarczyk [ECO corp] - 92332,72% + zbiórka TOP 3 SOLO
utyty - - Hall of Fame
PostA to ci PSIKUS Stalo, juz nie stoi Fs w moim us nie byl najlpeszym rozwiazaniem. Troche sie porozbijalem ale dla Jajcua wszytko twoj Osiel Stasiu w tym samym us zawojowal i chcial zlom podebrac ale cos mu nie wyszlo ogolnie zniknelo jakies 150k reca z czego 55k udalo sie odebrac co w nastepnym ST.. Witamy Jajcusa na draco ponownie Pozdrownienia dla WIpow Ekipy se skype Cichy , Rod,Winner,bezet,Cichy Spolki Z o o i Stasia co ulepszyl nam zabawe.Szo DANIE GLOWNE !! [center]Starcie następujących fl…
-
#1 : cichyPL [WIP] vs VanDyk [CLZ] - 232.502,97% + farming + zbiórka NOWE TOP 1 po UF
utyty - - Hall of Fame
PostLoo...wreszcie sie wpisac mozna.. Troche pozno ale graty DZWON konkretny , topic tez co jest ps.. zeby to pobic to chyba bede musial sie o kogos rozbic
-
Eh Ten to ma farta o 4 pisze do Sandera o recki bo sam Bizona nie pozbieram Po paru wymianach u handalarza mam startowac a tu Bizon sie obudzil no to krotki fs mysle sprawdze go rano :)wstaje pierwsza wiadaomosc z rana rw od Sandera Ma to wyczucie czasu ps..sura po dobrej stronie mocy sie znalazla Sander SzP i dluzeszgo urlopu.. Bizon BSzo..
-
#TOP 4 SOLO; Kobra [Sp.Z.o.o.] vs Starlord [ZZL] - 42790,47% + farming + zbiórka
utyty - - Hall of Fame
PostNo ten mi sie podoba Wreszcie te niszczarki sie przydaly Top na puszki bo jeszcze troche brakuje.. Najs teraz poprosze z 5 z przodu