Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-117 z 117.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od jabol1987: „Cytat od Avatar:: „Jabol - po trzaśnieciu i pojawieniu się złomu, dało się podebrać turboreckami. ” jak pisałem wyżej oprócz lecących tutaj i grających czyli nie będących na urlopie albo banie tylko 3 osoby miały turbo A 2 z nich były na fsie więc to nie turbo podebraly ” no to sie zgadza. to "co zagineło" znikło w pierwszej fazie - bo złom wciągało grubymi partiami ;). Turboreckami, można było zdążyć ewentualnie po metal
-
Jabol - po trzaśnieciu i pojawieniu się złomu, dało się podebrać turboreckami. A co do wyjaśnienia, dlaczego nikt NWO nie pojechał wcześniej: 1. floty w różnych konfiguracjach były. 2. dawały radę i to z zyskiem 3. nie było pierdyliarda brakujących recków i to chyba wyjaśnia temat
-
Dnia 30-06-2019 10:44:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.200 Pancernik 700 Krążownik 2.500 _________________________________________ Obrońca GWIAZDA ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 124 Gwiazda Śmierci 15 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny…
-
zgrany duecik - gratki wlotu
-
Starcie bez jakiejś specjalnej historii. Stało, pojawiły się minutki i tyle. Trochę złomu podebrał kolega w układzie, ale jest spoko. Obrońcy życzę powodzenia w realu, bo wiem, że odbudowy nie będzie. Ale pewnie konto się nie zmarnuje, w końcu zostaje w sojuszu. Pozdrawiam wszystkie lamy z dissa i sojuszu Dnia 07-06-2019 13:40:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.418 Ciężki myśliwiec 12 Okręt woje…
-
Tym razem stało niepilnowane, jak rzadko kiedy. Specjalne podziękowania dla obrońcy, za możliwość zatankowania No i oczywiście SzO. Dedykacje dla całego soja [GodOfWar] Dnia 01-06-2019 11:33:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 2.856 Okręt wojenny 1.547 Pancernik 511 _________________________________________ Obrońca Nieswiety ________________________________________________ Mały transporter 4.843 Duży tran…
-
gratulacje - prawie się załapałem
-
Kilka razy próbowałem - tym razem weszło. Obrońcy SZO bo spoko gość. Dnia 22-05-2019 13:23:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.500 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 803 Pancernik 444 _________________________________________ Obrońca Amsterdamski [UPADLI] ________________________________________________ Mały transporter 200 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 4.130 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 300 Ok…