Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 117.
-
ale nie zabic wszystkiego? z 200 mt pewnie by wystarczyło , to przeciazenia obrony. ') ale graty wlotu i %
-
Dnia 12-07-2019 11:50:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.000 Pancernik 700 Krążownik 9.000 _________________________________________ Obrońca Crimson Tide ________________________________________________ Mały transporter 3.501 Duży transporter 1.146 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 603 Sonda szpiegowska 195 Gwiazda Śmierci 10 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Avatar [God…
-
też nie lubię bunkrów. Chociaż pomijając plazmy, to już widziałem kilka bardzo porównywalnych. A wracając do tematu ogłoszenia. Chcę się zgłosić do programu "Ekonom +" - gdzie jest jakiś druczek zgłoszenia? Widzę to tak: ktoś tam mnie kwalifikuje jako ekonoma, przy pytaniu o dex, mówie, że już sprzedałem innemu ;):):):) i jako ekonom, już nie jestem atakowany. :):):) To jakoś tak ma działać? Sorry, nie mogłem się powstrzymać ps. już dostawałem propozycje 2,75 - 1,75 - 1, więc twoja jest, że tak …
-
Lot dla funu i rozbicia bunkra, bo zysk - jest, ale mizerniutki. Obrońcy SzO. Pewnie będzie, bo za wiele nie stracił. Dnia 10-07-2019 17:47:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.297 Ciężki myśliwiec 1.000 Okręt wojenny 3.994 Pancernik 697 Krążownik 8.837 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Redavdrol [CannaTM] ________________________________________________ Duży tr…
-
mnie tez potraktował jak psa, a tam to już na bank nie było nic nieregulaminowego
-
Akcja jak z podręcznika. Wymierzona, wyliczona i zaplanowana. A jak u atakującego zobaczyłem brak 4k recków, to nawet wiedziałem gdzie lecą na synchro Bez Xarka i jego wiedzy - akcji by nie było - więc dzięki za zaproszenie. Xarek małomówny chłop, po starciu powiedział: Cytat od Xarek: „ ” a na poważnie kazał pozdrowić NFZ i ORT Atakier podebrał deko mety na odbudowę - a niech ci pomoże w odbudowie i SzO Dnia 09-07-2019 01:10:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hollus Grand Master…
-
Cytat od jabol1987: „to na pewno Push - nasz naczelny detektyw mnie nauczyl zobaczcie oni w nicku nie maja nawet 1 wspolnej literki - to jest zrobione specjalnie zeby wszystkich zmylic za to w nazwach sojuszu powtarza sie duże O - werdykt PUSH a wpis obroncy zobaczcie ma tylko 2 posty swieze konto kazdy moze zalozyc to jest na pewno push tak w razie co bo pewnie sa tacy co nie zrozumieja to sa zarty nie jestem uposledzony jak pokrak ” oplułem monitor
-
Zanim ktoś zacznie (a może tak się zdarzyć) informuję, że nie kupiłem tego konta, nie otrzymałem, nie znam passów do niego i żadnych takich. Stało sobie po prostu Dnia 08-07-2019 18:55:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.200 Mały transporter 1.900 Pancernik 600 Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca METHOD [SWISTAKI] ________________________________________________ Mały tr…
-
Jak rzadko kiedy, obrońca się nie pojawił. Jako, że jest spoko gość, a eko też jest spoko - szybkiego odbudowania, żeby było co złomować Obrońca już na urlopie, ale mam nadzieję, że wróci. Dnia 05-07-2019 19:41:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 3.200 _________________________________________ Obrońca Nieswiety ________________________________________________ Mał…