Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 117.

• @czubulus. OK Zdefiniuj bezbłednie do regulaminu słowa: "świadomie" i "w porozumieniu" i jak udowodnic, że to jednak jest świadomie i w porozumieniu? Dalej będzie to podlegać swobodnej ocenie operatora

• a juz sobie pomyślałem, że Fuhrer dorobił sie floty, której nie zauważyłem, a to % z atakiera

• podejrzewam, że w sytuacji miliarda latających sond co pół sekundy, ale gdyby poderwał flotę - byłby jedynie rechot z pl1, z metod "sondowych" i jaki to ja jestem zajebisty, czekając do końca. Dał dupy, wtopił flotę i czas na jej stworzenie i jest płacz - jaki jestem biedny. Hipokryzja. Dodam, że nie lubie pl1, bo zorał mnie tak ze 3 razy chyba. kiedyś

• Wystartował - to przepalił. Jak sam pisał - przelogował sie, więc wszyscy jak sam twierdzi wildzieli że był - nie zmieniało to ilości przepalenia - ten argument jest do dupy. Miał dostęp do floty. Tyle że czekał na ostatnie sekundy - zmieniło to coś w spalaniu pl1? nie. Jemu w czymś? także nie. Leci na mnie koles - widze że skład floty mieli mnie, jak szczeniak ołówek. W układzie. Nic nie moge zrobić - nikt sie nie podstawi bo nie zdązy, nie mam zadnych innych opcji tylko spierdalać. To [ciach],…

• juz doszliśmy do IP, pingów, pingów z prawdopodobnie tego samego IP, chociaż to nie jest pewne - ale w rózne dni. jednakże dla niepoznaki, aby mieć powód do udowodnienia czegokolwiek piong jest sprawdzany o tej samej godzinie. Zaraz zaczniecie udowadniać, ze w ostatnie 6 sekund przed atakiem, białe nie jest białe a czarne nie jest czarne - bo u was nigdy nie wystąpiło. Litości. Skoro obrońca był taki zawsze mocny w nerwach jak zrozumiałem, że zawsze wyczekiewał do końca - to i koniec nadszedł - …

• Cytat od Zagubiony: „Ocena, czy doszło do naruszenia zasad jest indywidualna.Jeśli skany nie są co 1 s lub 2 można przyjąć że są rutynowe. Inni gracze nie wiedza o ataku i szukają celu. Czasem tak się zdarza nawet w sojuszu (jeśli brak komunikacji) Dwóch graczy leci na ten sam cel, jeden złomuje a drugi zbiera złom to czysty przypadek. ” ja to wiem, ale regulamin tego nie wie.

• Cytat od Art: „To wychodzę Wam na przeciw i pokazuję, że system nie jest czarno biały i nie wszystko da się spisać do regulaminu tylko po to, by zabezpieczyć się przed ewentualnymi nadużyciami. ” @Art taka sytuacja: Jest gracz A, na którego kazdy chce zapolować i stoi na moonie. Leci już na niego gracz B. W między czasie, pojawiają się gracze C i D (kazdy do tej pory wymierniony jest z innego soja i nie mają sie w budy), którzy przypominają sobie, że chcą wyzłomować gracza A. Zeby to zrobić, trz…

• no skład atakiera rzekłbym: przedziwny Graty wlotu

• BFS w małej oborze. Nie ma ani tego, ani tamtego Dnia 07-08-2019 15:12:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.964 Pancernik 3.605 Krążownik 12.000 _________________________________________ Obrońca tofik234 [ORT] ________________________________________________ Duży transporter 150 Lekki myśliwiec 733 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 1 Okręt wojenny 1.589 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 10 Sonda szpiegowsk…

• no okropnie podoba mi sie ilość spuszczonych taczek, że nie wspomnę o ssaniu po złomie. Tylko pogratulować

• sorry, może się nie znam - w końcu długo nie gram - zaledwie od U3 - ale jakoś nie widzę w tym starciu niczego frajerskiego. I jest to dokładnie taka akcja, jakie wymyślali w tamtych czasach najlepsi gracze z topowych sojuszy. I powiem jeszcze, że każdy zazdrościł im pomysłów i jaj, za takie akcje. Przypomną może jeszcze, że zaczynałem na blue uni, potem wprowadzono pancerniki, komandorów (o jaki jazgot o to był), anty, acsy. nikt nam nie mówił jak to wykorzystać - musieliśmy uczyć się wszystkie…

• pokrak tym razem nie - gratulował - więc o niczym chyba nie wiedział

• zauważam pewną prawidłowość: Musi być stek i koniecznie z Luckiem. Stek powinien mieć co najmniej 2000% i więcej. Wtedy pojawiają się archiwa, donosy, pushe, kupione konta, gsówki, moonówki, techniki ataku i obrony i takie tam. Steki takie lekko ponad 600% w wykonaniu Lucka na Bóg wie kim, bliżej nie znanym - to tylko push, więc śmiało mozna pominąć - brak archiwów itd... Są jeszcze te takie 1000-2000% - to jeszcze do pushu dochodzi kupowanie kont, ale to tez mozna pominąć, bo genralnie Lucek je…

• no tego własnie nie wziąłem pod uwage - że to kara

• Lucky - no zalicza do tytanów, ale mnie byłoby wstyd takie coś pokazać. No chyba, że tobyłoby wojenne ST - to wtedy Chwała Bochaterom

• miałem lecieć, ale nie mogłem jeszcze U zdjąć. graty wlotu.

• Cytat od Lucky Gal: „ jak to kiedys xarek ladnie nazwal "kompleks luckiego" macie ciotki ”

• Dnia 20-07-2019 02:28:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca WRAITH [APO_PL] ________________________________________________ Duży transporter 263 Lekki myśliwiec 600 Ciężki myśliwiec 350 Krążownik 400 Okręt wojenny 450 Recykler 280 Sonda szpiegowska 19 Bombowiec 128 Satelita słoneczny 130 Pancernik 464 Wyrzutnia rakiet 1.867 Lekkie…

• A miałem FS robić - ale zobaczyłem minutki i.... grzechem byłoby iść spać Dnia 20-07-2019 00:10:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avatar [GodOfWar] ________________________________________________ Krążownik 12.000 _________________________________________ Obrońca Abate ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 400 Okręt wojenny 1.200 Recykler 5 Pancernik 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Avat…