Gratuluję pierwszej zestrzelonej gąski! Czekamy na kolejne Keep it up! Chciałoby się rzec, że to pewnie ustawka, żeby złapać się do pierwszej zestrzelonej gąski, ale potem będzie, że i także no... gratulację raz jeszcze po prostu.
Tak trzymać Pułkowniku! Cieszę się z udanej akcji! Pierwsi założyciele VSS byliby z Ciebie dumni, patrząc jak ich tradycja kwitnie! ;D Obrońcy , jak i wyniesienia nauki na przyszłość .
No niestety, każda sekunda przy ataku jest na wagę złota. Nic tak nie psuje zabawy jak zalogowanie się obrońcy tuż przed momentem ataku. W każdym razie, gratuluję konkretnego %, a obrońcy oczywiście SZO.
Kochani, ten RW pragnę zadedykować koledze EvenemenT'owi, którzy postanowił się z nami rozstać na tym uniwersum. Miejmy nadzieję, że jeszcze kiedyś do nas wróci! @Ev^, trzymaj się stary! Trochę się czaiłem, bo nie byłem pewien ewentualnej podstawki od Ponurego, ale po upewnieniu się nie pozostało mi nic innego jak wysłać i podziwiać. Dziś wieczorem odbyło się przekazanie konta, co prawda trochę zabawy było z Supportem, nie do końca udało mi się to zrobić tak jak chciałem, ale skok z konta top110…
Gratulacje, a obrończy SZO Moją uwagę przykuła znaczna ilość złomu w us, więc postanowiłem tu zajrzeć i nie myliłem się. Cierpliwość popłaca, tak trzymać!
Cześć wszystkim! Ja zaś nazywam się Maciek i co jakiś czas mam rzuty na ogame Zacząłem chyba w 2005 roku, czy jakoś tak, wtedy kiedy były dwa universa ;D Potem mnie zbanowali za push, gdy miałem 25k pkt Kolejny epizod to nowe konto, gdzie dotarłem do jakichś 1kk. Potem uni1 i znowu podobnie, koło 2kk.;) No i potem różne universa raz na ruski rok. Ostatnio grałem na Japetusie, ale jakoś było mało ludzi, więc też sobie darowałem. Wróciłem teraz zaś ze względu na międzynarodowe uni na starym interf…