Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-32 z 32.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
..::Piłka::Ręczna::..
JaKochamLegie - - Sport
Postoj chyba nie znasz polaków bramki też chcieli wynosić ale już nie mieli ich czym zabrać to zostawili
-
JaKochamLegie - - Sport
Postmoże ale my i tak z pustymi rękami nie wyjedziemy, bo chłopaki już ściągają powoli wykładzinę
-
JaKochamLegie - - Sport
Postmeczu o brąz nie będzie, bo podłogi nie będzie
-
JaKochamLegie - - Sport
Postna pewno a to wszystko przez Niemców...
-
JaKochamLegie - - Sport
PostCytat: „Disc Jockey napisał(a) Komentarz spikera po meczu: ''jest! gramy o trzecie miejsce mistrzostw świata!'' :XP:” z tego też trza sie cieszyć
-
JaKochamLegie - - Sport
PostCytat: „ZanDer^ napisał(a) Byli pewnie zbyt pewni siebie Myśleli że jak wygrali z Niemcami to z nimi także .. ;/” to o co mu chodzi ??? kto był zbyt pewny ???
-
JaKochamLegie - - Sport
Postkto wygrał z Niemcami ??
-
JaKochamLegie - - Sport
PostPolska do boju eee już po ptakach
-
Legia Warszawa
PostZawsze lubiłem Zimbabwejczyków nie wiem czemu no i kolejna bramka Chiniego jeszcze 30 min do końca meczu zobaczymy jak się skończy Pzdr.
-
Legia Warszawa
PostJa bym proponował Krzysia Króla na lewą obronę, a na pomoc no to Jacuś Na Legilive czytałem że Legia chce kupić Krzynka na obronę a jak nie da rady to Komorowskiego z P.Bytom A tak po za tym co sądzicie o Method Mwanjali i Clemence Matawu (kolonia zimbabwejska ]:-D) ?? Ja jestem za I Janek Urban chyba też... czytając jego wypowiedzi po ostatnich sparingach Ale nie ma jak nasz "Chini" Pozdrawiam
-
Legia Warszawa
PostCo myślicie o transferze Krzynówka do (L)egii ??? Cytat: „ krzynowek3.jpg Sprawa transferu Jacka Krzynówka do Legii Warszawa nabiera rumieńców. Jak informuje "Gazeta Wyborcza" stołeczny klub przygotował już umowę dla reprezentanta Polski. "Krzynio" miałby związać się z "wojskowymi" półtorarocznym kontraktem, który gwarantowałby mu roczną pensję rzędu 300 tys. euro. Problemem jest jednak wciąż osoba Felixa Magatha, który tak jak wcześniej nie chce pozbyć się swojego zawodnika. GW donosi, że z nie…
-
Legia Warszawa
PostCytat: „Gun Jack napisał(a) Legia to wiadomo zawsze Legia ale porażka z Odrą nie rokuje dobrze przed rewanżem z FK zastanawiam się dlaczego Urban nie postawi na Rzeźniczaka a stawia na popełniającego błedy Szalę co do Hiszpanów to są profesjonaliści i powtarzam oni powinni już grać jeśli są bez formy to nie miało sensu ich sprowadzanie pozbycie się Korzyma to duży błąd Korzym to zdolny zawodnik a Legia zamiast niego to powinna już dawno wytransferować Grzelaka mimo że jestem kibicem wrogiej Wise…