Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-58 z 58.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Reszta złomu u obrońcy, naprawdę świetny człowiek ! Pogratulował starcia i zadeklarował się, że nie podbierze złomu Rogal w nagrodę plus 1.3kk mety. Życzę BSZO bo warto mieć takich ludzi wśród nas. Oczywiście dokładam pozdro dla Kucy ! Noc bardzo obfita dla nas, oby takich więcej ! High5 Dnia 10-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 120 Krążownik 162 Okręt wojenny 44 ___________________…
-
Takie o na waciki Pozdro dla soja Dnia 08-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 138 _________________________________________ Obrońca ElPapi ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 27 Recykler 8 Wyrzutnia rakiet 14 Lekkie działo laserowe 96 Ciężkie działo laserowe 4 Działo jonowe 4 Mała powłoka ochr…
-
Cytat od Armin: „ Uni jest zaledwie tydz a ty opisujesz to jakbys na goscia czaił sie z 2 msc:/ starcie ładnie tego nie neguje ale widzę niektórym bardzo służą nowe uni... i szybkie starty Pozdrawiam” Wiem o czym mówię, bo znam tego Pana z innego serwera i znam jego zwyczaje, dlatego wiedziałem, że ten dzień nadejdzie bardzo szybko Pzdr
-
Dedy dla kucy a w szczególnośći dla NOCNEGO MARKA JEDYNECZKI ! Zebrałem 61 z 93 reców, niestety tylko tyle udało i się ustukać do tej pory, ale zysk mimo wszystko jest :) Czekałem na błąd freelova od dłuzszego czasu, los chciał, że w końcu dzień sądu nastał. ENJOY ! Dnia 06-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 108 Krążownik 110 Okręt wojenny 10 _________________________________________…
-
Takie tam na waciki Pozdro na Kucyków a w szczególności dla JEDYNECZKI za bycie Januszem Ogame Dnia 05-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 70 _________________________________________ Obrońca Gzze ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 2 Krążownik 24 Recykler 7 Wyrzutnia rakiet 2 Lekkie działo laserowe 1 _________________________________________ …
-
Kolega chyba zrezygnował, bo flota stała dość długi czas bez opieki Pozdro dla kucy ! Dnia 05-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 82 _________________________________________ Obrońca Lumpik ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 16 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 12 Recykler 11 Sonda szpiegowska 8 Wyrzutnia rakiet 5 Lekkie działo…
-
Cytat od Avers: „Dużo Antymateri vs Mniej Antymateri 1:0 :)” Cytat od Avers: „wynik nie trudny do przewidzenia, pozdro ;)” W skrócie : 1 wielki shit wiem ale sie wypowiem... Cool story bro Bij te STeki, ile chcesz i jakie chcesz, ale pamiętaj, jestem blisko ! ;DD Mam nadzieję, że obrońca nie zamówił już miejsca u grabarza, także