Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 58.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Piękny wlocik, póki co mi zostało się tylko przyglądać ;D

• albo zbyt greedy na stateczki robiące demolke, a ekipa sprzątająca nie opłacona xD

• no nie mów Aceton, bo zebrałem może 100 antyreców, a na reszte złomu po prostu brakło Wam śmieciar

• Graty Kanade ;D Lepiej Ty niż czekotubka... jak zobaczyłem który jestem w statach, to aż sie przestraszyłem że to on mógł być, a takto chill ;D Szo będzie, te 100 reców mi pomoże w tym, bawcie sie dalej chłopaki a Ty eltar zacznij sie kitrać, bo nie znasz dnia ani godziny ! High5

• Sojusz ELITE, starcie ELITE , bardzo ładnie oby tak dalej

• Wow nieźle się bawisz ;D Muszę znowu uruchomić stateczki bo widzę, że gonisz

• Ból pupki musi być ;D W końcu zacząłeś coś latać, mam nadzieję, że passa zawrotek się skończyła na dobre Piona !

• pięknie ! Lecimy z tym koksem, top 1 samo się nie utrzyma

• Pierwsze starcie pod nową banderą 140 reców u obrońcy... będzie na SZO Pozdro dla żelaznej 5tki ! Dnia 17-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [Elite] ________________________________________________ Okręt wojenny 245 Pancernik 145 _________________________________________ Obrońca kerobi85 [IAN] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 55 Lekki myśliwiec 191 Ciężki myśliwiec 18 Okręt wojenny 85 Recykler 47 Sonda szpi…

• #12 Dnia 16-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 55 Okręt wojenny 125 Pancernik 79 _________________________________________ Obrońca sierpien28 [IAN] ________________________________________________ Mały transporter 14 Duży transporter 6 Lekki myśliwiec 280 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 42 Okręt wojenny 60 Recykler 21 Sonda szpiegowska 8 Satelita słoneczny 37 _________________________________…

• congratz stary lisie ;D Pozdrowiłeś wszystkich nielotów a kierowce sokoła milenium zlałeś... dostaniesz gonga ;D

• Eat, sleep, rave repeat Dnia 15-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Krążownik 95 Okręt wojenny 198 Pancernik 26 _________________________________________ Obrońca blacktorious ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 124 Lekki myśliwiec 181 Ciężki myśliwiec 114 Krążownik 129 Okręt wojenny 4 Recykler 91 Sonda szpiegowska 17 Satelita słoneczny 39 Wyrzutnia rak…

• youtube.com/watch?v=OaQ5jZANSe8 Dnia 15-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 160 Okręt wojenny 59 _________________________________________ Obrońca Mrok71 [TCR] ________________________________________________ Duży transporter 10 Krążownik 61 Okręt wojenny 16 Recykler 10 Sonda szpiegowska 60 _________________________________________ Po bitwie... Agresor p1etia [PonyClub] _______________…

• Lets keep on rollin Pzdr dla soja i nocnego marka Wargorka Dnia 15-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 270 Krążownik 123 Okręt wojenny 90 Pancernik 26 _________________________________________ Obrońca therocket [KUMACI] ________________________________________________ Duży transporter 28 Lekki myśliwiec 508 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 112 Okręt wojenny 22 Recykler 40 Sonda szpiegowsk…

• Pozdro dla Wargorka Dnia 14-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 274 Lekki myśliwiec 236 Krążownik 108 Okręt wojenny 150 Pancernik 26 _________________________________________ Obrońca Buczek ________________________________________________ Okręt wojenny 115 Satelita słoneczny 10 Wyrzutnia rakiet 86 Lekkie działo laserowe 96 Działo Gaussa 6 Duża powłoka ochronna 1 ______________________…

• flota tego samego gościa, tyle, że część ściągnięta 20 minut wczesniej... nie widzę sensu zakładania 2ch tematów, stąd jest tak a nie inaczej. Pzdr

• Na samym początku zamieszczam dedykację, wraz z podziękowaniami dla RHADE za użyczenie falangi Ogólnie cała akcja poszła na Jana, ze względu na powrót moich recków z poprzedniego st, nie były zgrane, ale w kupie siła i w 3ch poradziliśmy sobie z problemem Dziękuję Tomusiowi i Sarielowi za wspólne, międzygalaktyczne loty, oby to był pierwszy z wielu ! No i oczywiście pozdro dla naszej patatającej ferajny Zamieszczam Wargorka dla naszego przedniego lotnika ;D youtube.com/watch?v=kAJljhABsXM Dnia 1…

• Nocne łowy Wielkie walentynkowe pozdro dla najwybitniejszego z wybitnych, WUJKA TOMUSIA za podsunięcie celu i towarzystwo! BO MY TAKIE LOTY TO LUBIMY NAJBARDZIEJ ! Dnia 14-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 161 Lekki myśliwiec 333 Krążownik 143 Okręt wojenny 139 Pancernik 25 _________________________________________ Obrońca 7373 [EMS] ________________________________________________ …

• Człowiek rakieta, jest dreszczyk emocji, jest impreza !

• Zawsze w nocy sprawdzałem aktywności obrońcy, tym razem były minutki a flota stała... skutki poniżej Wywiosłował antyrecami 133 recki, także praktycznie został mi sam fun Pozdro dla soja i znajomych, Dnia 13-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [PonyClub] ________________________________________________ Mały transporter 134 Krążownik 166 Okręt wojenny 44 Pancernik 23 _________________________________________ Obrońca Masakra [SET] _______________________________…