Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-17 z 17.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
każdy ma swojego Maćka ? nie jestem taki pospolity ! jestem wyjątkowy no nie Selenka ? Zawsze mi tak mówisz Z Selenką współpracujemy już przez wiele lat na innych uni więc nie wiem czemu ktoś się jeszcze dziwi
-
no ładnie Selene nowego Maćka se znalazłaś... a ja to na złom.... ? graty Agresorowi szO
-
Absynth
Maciek2 - - Archiwum CT
PostCiap chciała żebym ci zadał pytania na jej temat 62. Czemu ciap mnie tak "lofcia" ? 63. Myślisz że ciap chciała by zostać tap szpadel ? 64. Ciap jeździ na wieś, ale nie ma tam niczego, krów, zbóż, po co tam jeżdzi? 65. Myślisz że ciap widzi na różowo ? 66. Wiesz że ciap na u1 gra po przeciwnej stronie ? 67. Że brzydko o tobie pisze ? 68. Co byś wybrał frugo o smaku metalu czy ciapke ? 69. A może ciap to roman lat 60, w sumie nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora ? 70. Wytrzymałbyś z…
-
Absynth
Maciek2 - - Archiwum CT
Post57. Jaki nick miałeś przed 2009r, bo widzę że konto masz z 2009 a mówiłeś że grasz 5 lat ? 58. Wiesz że Ciapka ma 300kk deu ? widziałem na skanie 59. Nie odpowiedziałeś ile zł mandatu ? 60. Napewno nie dostane kuponu ? to jak mam grac na u3 61. PFFFFF
-
Absynth
Maciek2 - - Archiwum CT
Post51. Nie nie, to walka na pięści z liroyem, dałbyś mu radę ? 52. Tak musisz wymienić 5 najlepszych graczy w ng 53. O ile przekroczyłeś prędkość rowerem, ile dostałeś mandatu ? 54. Tak musisz wymienić czterech graczy NG któych najbardziej nie lubisz 55. Jak myślisz czemu ciap jest taka chamska 56. Nie pamiętasz wiadomości do sojuszu ? że kto już się dzastin już zaopiekowal czy jakos tak ? xD
-
Absynth
Maciek2 - - Archiwum CT
Post19. Czemu nie masz wystarczającej liczy recków ? 20. Jak to nie masz pushówek ? 21. Wyobraż sobie walke uliczną Liroy ws Absynth, dałbyś radę pokonać Liroya ? 22. Czemu jesteś taki sklęty, naliczylem 253 przekleństwa w wiadomościach na gg w ciągu 2dni 23. Chciałbyś zostać tap model ? 24. Musisz zjeść jedną z potraw co wybierasz : Ośmiornice smażoną czy świerszcze pieczone 25. Studiujesz ? 26. Wyjechałbyś na zmywak do anglii ? xD 27. Wymień 5-ciu najlepszych graczy w NG 28. Jakby Ciap latała na m…
-
Absynth
Maciek2 - - Archiwum CT
Post1. Co sądzisz o najlepszym sojuszu na ogame ? 2. Jest koniec świata, zostałeś ostatnim człowiekiem na ścięcie, jednak dostajesz od śmierci szansę, przeżyjesz - ale tylko jako pokemon, jakim byś najchętniej został pokemonem ? 3. Czy to prawda że twoje zdjęcie jest na wiocha.pl ? 4. Mogę wkleić te zdjęcie ? xD 5. Czemu mimo że masz puszówki to nie masz deuteru ? 6. Czy prawdą jest to że dołączyłeś do teamu żeby się dowiedzieć jak oszukiwac ? 7. Myślisz że ciap jest ładna ? 8. Żal.pl czy ru ?:< 9. …
-
Witcher - return.
Maciek2 - - Archiwum CT
Postgdzie moja przyczepka krisu ?