Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 55.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
janki69 [A F] & Taran [A F] & Natan Leviatan [A F] vs. youa [HZN] 5129.92%
Taran - - Starcia Polaris
PostNo i kosa trafiła na kamień, ban na uni i ban na forum. P.S kosa jak kogoś cytujesz to rozwiń to o co chodzi, a nie robisz coś i nie kończysz. Jak pisałem przymusowy urlop jest. Masz rację Natan nie ma co się poddawać
-
janki69 [A F] & Taran [A F] & Natan Leviatan [A F] vs. youa [HZN] 5129.92%
Taran - - Starcia Polaris
PostTo ja dziękuję Wam Panowie za to, że mogłem wziąć udział w tej akcji a obrońca chyba pójdzie na przymusowy wypoczynek Szkoda tylko że przez jeden drobiazg naukowcy nie mogli przetestować nowej broni, która pewnie zakłóciła by całe uni po przez EMP Cytat od Greves: „Ładnie ładnie server zadrżał tyle ludzi leciało na ten złom ” Sądzę że tak było, ponieważ obrońca długo był odsłonięty i kto miał tam fale to widział.
-
Doskonale Cię rozumiem kamieniarz. Np na uni Polaris na którym jestem , minęło 1,5 roku od powstania uni. Aktualnie jest nie wiele ponad 1000 graczy z czego 2/3 jest na urlopach (od dłuższego czasu) bądź nieaktywni, jest też grupa graczy którzy sporadycznie tylko grają ale są w końcówce tabeli. Tak naprawdę może na te 1K zawodników ,jest aktywnych (cały czas grających) 200-250 graczy . Ilość ST w podsumowaniu nie odzwierciedla tego jak jest naprawdę. . Polaris by też wymagał fuzji, lecz są "prob…
-
Takie małe, ale zawsze coś Pozdrowienia dla sojuszników i aktywnych Dnia 22-12-2017 07:48:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Taran [A F] ________________________________________________ Bombowiec 2.000 Niszczyciel 2.150 Pancernik 1.079 _________________________________________ Obrońca mietek_tapeta [HZN] ________________________________________________ Mały transporter 102 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 7 Ciężki myśliwiec 21 Krążownik 11 Okręt wojenny 32 Recykler 60 Sonda s…
-
Na początek obrońcy SzO. Dwa razy mi uciekł, za trzecim razem się udało. Jak to mówią do trzech razy sztuka Pozdrowienia dla całego sojuszu [A F] oraz wszystkich aktywnych Mikson jak mówiłeś coś się jeszcze znajdzie Dnia 25-11-2017 17:02:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Taran [A F] ________________________________________________ Krążownik 906 Okręt wojenny 100 Bombowiec 1.991 Niszczyciel 743 Pancernik 778 _________________________________________ Obrońca Geograff [F-B] _______…