Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulację atakującym. Cóż trochę zbyt rutynowo postępowałem i teraz się to zemściło. Wnioski trzeba wyciągnąć i grać dalej Dzięki chłopakom za chęć obrony, niewiele zabrakło i za recki od bobra również dziękuję:)
-
Witam serdecznie w tym dziale po ponad 2 latach mojej nieobecności Akcja bez większej historii. Rutynowo skanowałem okolicę i trafiłem na ciekawą flotkę w bunkrze. Jako, że bunkier spory, to w pojedynkę wychodził nie najlepszy zysk, ale od czego się ma Amigos Diablo bardzo szybko się zgłosił, za co oczywiście dziękuję, no i polecieliśmy. Efekty przedstawiamy poniżej. Obrońcy oczywiście SZO Serdecznie pozdrawiamy najlepszych Amigos na świecie oraz starych druhów z Betelgeuse. On 06-11-2018 --:--:…
-
Cud miód i orzeszki w czekoladzie Nareszcie się udało, gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu, a cel nie byle jaki był Kolejny spektakularny sukces na koncie Amigos Pokonanemu oczywiście SZO
-
Witam po przerwie Dzięki za wspólny lot. Takie akcję lubię, zysk jest i nawet się wysapałem Pozdrowienia dla Amigosów i starych znajomych z galaktyk
-
Piranoss [CNP] & Avinashi [CNP] vs. wujek [Amigos] & bobro [Amigos] & Wilku Kontratakuje [MoP] & Andzia Dzika Bomba & looke [Amigos] ~ 6203.02%
Ramzes_x - - Hall of Fame
PostOgromne gratulacje dla obrońców Super, że udało się zebrać odpowiednią ilość flot. Cierpliwość popłaca i po kliku próbach nareszcie siadło Zysk wyszedł całkiem przyjemny jak na takie wielkie bum, przetapiajcie na kolejne latajki bo z tego co widzę będą potrzebne do kolejnych obron