Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie tam w obronie. Kolega Lasica miał trochę pecha, ponieważ przy opóźnianiu ataku komputer odmówił posłuszeństwa. Zysk żaden z tego wyszedł (trzeba doklepać ciężkiego sprzętu :P) chociaż dok kosmiczny trochę poprawi ten bilans. Atakierowi SZO i wszystkiego dobrego w nowym roku. Pozdrowienia oczywiście dla Amigos i znajomych. Dnia 04-01-2019 02:57:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lasica [ADW] ________________________________________________ Mały transporter 7.000 Krążownik 3.…
-
Cytat od ...Lukos...: „Trochę Cię zaskoczę, ale gram uczciwie , posiadam tylko 1 konto , nigdy nie byłem na banie.. ” Phi! I tak nikt Ci nie uwierzy przecież to nienormalne jest Niezły cukierek z choinki dorwałeś z solidnym nadzieniem smacznego Pamiętaj, że w święta trzeba też się dzielić, nie tylko brać
-
Starcie konkret, no ale czego można było się spodziewać po takim towarzystwie Gremlinek, szkoda, że to Ciebie spotkało, ale taka jest ta gra. Raz na wozie raz pod wozem. Konto masz niesamowite, zostać nadal top1 po takim złomie świadczy tylko o tym. Odbudowa zapewne już ruszyła, na pewno szybko się podniesiesz. Atakującym oczywiście należą się gratulacje, dorwać gremlinka to nie lada sztuka, top1 ACS musiał z tego wyjść . Do tego jeszcze zysk jaki z tego wykręciliście, miazga. Przetapiajcie na k…
-
Takie coś mi wpadło w oko. Niby nic a stek wyszedł Obrońca niestety aż zzieleniał po ataku Życzę SZO i powrotu do białości Dnia 17-12-2018 23:33:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ramzes [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 849 Pancernik 6.040 _________________________________________ Obrońca RagnarSSj [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 11.900 Ciężki myśliwiec 4.250 Krążown…
-
Cytat od ...Lukos...: „:D A idź Ty , nie chce mi się do Ciebie nawet zaglądać bo pilnujesz stada jak wytrawny pies Wisisz mi zmarnowane przenosiny ” Trzeba było najpierw zapytać czy jest sens się przenosić Nie ma tego złego, inni dalej próbują (efekty widać w ST )to może czasem przez przypadek coś wspólnego uda się wykręcić
-
Takie tam w obronie. Zysk prawie żaden, ale nie ma co wybrzydzać jak złom pod dom Atakujący przyznał, że zmęczenie wzięło górę i nie dopilnował. Życzę SZO, strata niewielka, więc odbudowa będzie w mgnieniu oka Pozdrowienia dla Amigos i znajomych. Dnia 15-12-2018 07:01:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franki [C E] ________________________________________________ Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca Ramzes [Amigos] ____________________________________…
-
Witamy wszystkich ponownie. Dzisiaj przedstawiamy Państwu koncert 100 życzeń. Akcja rozpoczęła się niepozornie, od skanowania idlaków w okolicy. Przy okazji kilka sond poszło na kilku aktywnych graczy i moim pięknym oczom ukazał się raport ze 100 GS w obstawie transporterów z całkiem pokaźną ilością surowców oraz odrobiną obrony. Jako, że jestem za cienki w uszach na takie floty skan przekazałem sojusznikom. Większość z nich to lenie do latania (tak bobrze, zwłaszcza Ty ), więc odzew był niewiel…
-
Taka akcja to się bardzo rzadko zdarza Ogromne gratulacje, ryzyko było duże, ale i tak się nie opłaciło Ale co tam zysk, liczy się zabawia i % jaki wykręciliście. Będzie to trudne do powtórzenia. Obrońca ma za co się odbudować, więc szybko wróci do formy, to tylko takie lekkie przeziębienie
-
Witam ponownie. Akcja spontaniczna i trochę śmieszna Po rutynowym skanowaniu okolicy znalazłem bez aktywności taką oto flotę. Szybko wyleciałem bo kawałek drogi (ponad 50 układów). Surowców wiele nie było to i dofarmów wiele nie słałem. Podczas lotu zaświeciła się akta na moonie. Jednak okazało się, że to tylko transport surowców, doleciało prawie 90 baniek kryształu. Powysyłałem na szybko dodatkowe farmingi, jednak kilka minut po starciu gracz się zalogował i nici z farmingu. Tak więc obrońca m…