Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-59 z 59.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
p1etia [Elite] & astell [Elite] & Sariel666 [Elite] & Wargorek [Elite] & bsr [Elite] vs. KolesGit [LEGION] ~ 131.84%
BSR - - Starcia Libra
PostPogratulowałem Ci ładnej postawy po walce - cofam to. Napisałeś, że nie płaczesz, to prawda - ty beczysz... Chłopie dziś się urodziłeś? Masz moona, a ty lecisz na kolonię? Na co liczysz? Że ludzie z moonami będą Ci recki pożyczać, czy wystawiać cele? Napisałeś do mnie rano czy pożyczę recki, ok spontan odpowiedź, czemu nie. Ale niczego nie obiecałem, żadnych koordów, czy czasu mi nie podałeś. Nie mamy się w buddy, ani nie jesteśmy w 1 soju. Także włącz myślenie. Pewnie jakbym zostawił flotę na m…
-
p1etia [Elite] & astell [Elite] & Sariel666 [Elite] & Wargorek [Elite] & bsr [Elite] vs. KolesGit [LEGION] ~ 131.84%
BSR - - Starcia Libra
PostWitam, KolesGit wykręcił dziś bardzo ładne top 1 solo. Jednak razem z chłopakami trochę mu pokrzyżowaliśmy szyki. Szo dla niego, ponieważ zdrowo podszedł do tematu... taka gra Dzięki wielkie chłopaki za lot! Pozdro dla wszystkich znajomych. PS. Sexi, ACS o który prosiłeś ;) Dnia 22-02-2016 19:24:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor p1etia [Elite] ________________________________________________ Okręt wojenny 253 Pancernik 206 Mały transporter 1.212 Krążownik 281 ___________________…
-
Witam, miałem już nie wstawiać ST, ale postanowiłem, że tu zrobię wyjątek. Akcja miała być łatwa i przyjemna - jak to na ogól z lotem z fali. Jednak na 8 min przed dolotem obrońca postawił ~ 800 ll ... Po zobaczeniu skana, pomyślałem, że już po zawodach. Miałem jednak pod ręką rakiety, które na styk zrobiły robotę przed wlotem Obrońca pewnie się lekko zdziwił Pozdro dla soja i wszystkich znajomych Złom bez 7 recków mój, ponieważ obrońca dołożył lm. Szo dla niego za godną postawę. Dnia 13-02-2016…
-
Despero vs. #8 ZeroJedynkowy [PonyClub] & John Rambo [PonyClub] & Satana Klaus [PonyClub] & Mate0 [PonyClub] & Wargorek [PonyClub] - 134% - TOP 1 ACS
BSR - - Starcia Libra
PostTo i ja się wpiszę Gratulacje Panowie zgranej sojuszowej akcji Kupa sury do przetopu... Despero życzę odpoczynku
-
AntiGameReborn
PostHi, I have one problem. Player Coordinates disappear after leaving the galaxy tabs, or when you switch to another planet/ moon AGO 5.7.38 and Changelog are already instaled.