Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-154 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
Fernandez - - Wojny Uriel
Postto i ja dorzucę jeszcze jakieś %ty Fernandez [Minionki] vs. niko123 [VIPMEN] ~ 33.85% Dnia 22-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 200 Lekki myśliwiec 1.500 Okręt wojenny 105 _________________________________________ Obrońca niko123 [VIPMEN] ________________________________________________ Duży transporter 67 Okręt wojenny 35 Recykler 51 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 143 Le…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Postchelmek na początku było trochę delikatnego podkręcania atmosfery z Waszej strony - m.in. to co napisałeś o gladiatorach teraz się to odbija i wraca, więc też nie macie się co niepotrzebnie o takie rzeczy jakoś bardzo unosić niech to będzie raczej sportowa złość mnie nikt spoza sojuszu na prv nie motywował ale właściwie to ta wojna, którą wypowiedzieliście wychodzi nam w tej chwili na dobre. zawsze jak rywal jest z górnej półki to trzeba coś pokombinować, nawiązać jakąś współpracę z sojusznikami…
-
[Minionki] Minionki 1672,35% - 0% VIPMEN [VIPMEN] ZAKOŃCZONA - WYGRANA - MINIONKI
Postkolejny raz kilka % na LMach sąsiada... Fernandez [Minionki] vs. AtakujaMnie [VIPMEN] ~ 30.81% Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 150 Lekki myśliwiec 1.725 Krążownik 175 _________________________________________ Obrońca AtakujaMnie [VIPMEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 610 Wyrzutnia rakiet 695 Lekkie działo laserowe 548 Działo Gaussa 3 W…
-
Postdzięki Panowie za słowa zachęty Cytat od Fernandez: „ ...i to nie jest moje ostatnie słowo! ” i nie było dość szybko trafiły się jakieś nowo wybudowane LM na planecie tego samego kolegi: Fernandez [Minionki] vs. AtakujaMnie [VIPMEN] ~ 20.43% Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 100 Lekki myśliwiec 1.000 _________________________________________ Obrońca AtakujaMnie [VIPMEN] _…
-
PostFernandez [Minionki] vs. AtakujaMnie [VIPMEN] ~ 39.86% To RW to taki Miś na miarę moich możliwości. Otwieram nim oczy niedowiarkom. Patrzcie - to jest moje, przeze mnie wykonane i to nie jest moje ostatnie słowo! Dnia 13-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Duży transporter 50 Lekki myśliwiec 2.000 Krążownik 300 _________________________________________ Obrońca AtakujaMnie [VIPMEN] _________________…
-
ja Ci dam łajzę! chyba chcesz żebym te Twoje LMy na PZty przerobił gratulacje wlotu Avinashi ma rację z tymi urlopami. jak będziesz z takim efektem je kończył to powinieneś częściej je wciskać. widzę same korzyści: Ty narobisz więcej ST a sojusznicy będą mieli czas od Ciebie odpocząć obrońcy nowej, większej floty od Mikołaja!
-
jakoś w tym przedświątecznym zabieganiu wyszło tak, że dopiero teraz zobaczyłem to ST... gratulacje Panowie, bo % zacny i ładnie wam to wyszło. tematyczna oprawa ST w wykonaniu AmstelL'a jak zawsze też dodaje smaczku i lepiej się na to patrzy - doceniam. to co mi się nie podoba to gracz po prawej stronie. tak jak ktoś wyżej pisał, można było zaobserwować spadek aktywności i spadnie w statsach w ostatnim czasie, tak się właśnie zastanawiałem czy to brak czasu czy chęci dopadł. szkoda, bo nie dane…
-
plywak czyżbyś wczorajszym ST rozwiązał worek? bunkierek przeorany graty Panowie! oby tak dalej! przy okazji naszemu solenizantowi wszystkiego najlepszego!
-
miałem odpuścić i poczekać aż więcej osób się odniesie, ale skoro już się zalogowałem to Ci odpiszę. co do po pierwsze: chyba nie czytałeś posta do końca co do po drugie: wolę wszystkie galaktyki (1-9) zapełnione planetami (choćby idlerków) niż "życie" istniejące jedynie w galaktykach 1-3 i pustkę w kolejnych. poza tym jest blisko 70k miejsc na kolonizację, na moje oko to nawet dobrze że brak miejsca niejako 'wymuszałby' na graczach umieszczanie planet na przestrzeni całego uniwersum, a nie tylk…
-
wiem że moja propozycja już trochę spóźniona, ale się wpiszę... szczerze mówiąc zamiast tych wszystkich speedów, przyspieszania wydobycia itd. ja najchętniej zagrałbym na nowym uni z jedną opcją: wyłączoną astrofizyką. Zwiększamy speeda wydobycia, bo gracze chcą szybciej do czegoś dojść. Zwiększamy prędkość flot, % z floty, aby zadowolić flociarzy... A tak naprawdę brak astro rozwiązałby te wszystkie problemy - rozwój szedłby szybciej, każdy postawiłby sobie na początek te 9 planet i mógł je roz…
-
grając w tą grę (tym bardziej na uniwersum na którym to miało miejsce) dosłownie nie wypada się nie wpisać w tym temacie gratulacje panowie! RW robi ogromne wrażenie, a rozmiary flot i % po prostu powalają! ktoś dobrze to ujął kilka postów wcześniej: "przeszliście ogame" po takim RW powinno pojawić się outro, podziękowania dla was za grę, zaproszenia na inne uni, a konto powinno dostać wieczny urlop i być czysto statystyczne bez możliwości dalszych lotów