Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
może i nie masz szczęścia do zbierania złomu, ale przynajmniej dobry z Ciebie człowiek - lubisz się dzielić (złomem) o czym świadczą kolejne ST z takim samym rezultatem pozostaje życzyć kolejnych RW i szybszych recyklerów
obrońca zadeklarował odbudowę to musiał uszczknąć coś na start Ty też zarobiłeś, więc nie ma co narzekać byle częściej takie zyski i też na pewno będziesz zadowolony obrońcy nadal takiego zapału!
całkiem niezły zysk z takiego bunkierka gratki obrońca ma moona na pocieszenie więc niech teraz korzysta zamiast stawiać obronę szybkiego wyjścia z zieleni
oby to był Twój NewBeginning na tym uni - taki gdzie z eko przestawisz się na flotkę, bo widać, że masz talentdo tych łowów zresztą kolejne ST które zrobiłaś chyba to zapowiadają gratulacje
gratki Niepozorny właściwie gdyby nie to, że już na pewno odbudowane to i Tobie o obrońcy trzeba by życzyć SzO więc teraz to życzę tylko większych zysków w naSTępnych
a ten znowu narzeka a to wyspać się nie może, a to serialu obejrzeć, a to zysk za mały - jak oni w tym RB z taką marudą wytrzymują? gratulacje nie powiedziałbym, że 45kk do przodu to mało btw. jak jest dobre towarzystwo, jest z kim pogadać, dobra muzyczka w tle to i do 4 am jest przyjemnie posiedzieć obrońcy szybkiej odbudowy
Na początek chciałem przede wszystkim pogratulować koalicji CAZADOR i Scream wygranej. To była pasjonująca potyczka, która niewątpliwie zapisze się w historii tego uni. Jak bardzo pasjonująca pokazują również RW znajdujące się poniżej. O losach tej wojny zadecydowały dwie godziny - gdy my lecieliśmy w kilkugodzinnym locie do Avatara, Piwek i Showtime pewnie starowali swoimi flotami na złomowanie Old looga. Byli szybsi i to ich strona może się teraz cieszyć z wygranej. Czy jednak jesteśmy całkiem…
gratulacje harry ale Ci się przyjemne RW trafiło - złom pod dom, do wojny i jeszcze ST troszkę flotki się jednak przydało obrońcy szybkiej odbudowy i oby znalazł jakiś nowy fajny sojusz, bo obecnie już jest bez, więc chyba konsekwencje go czekały
fajnych masz sąsiadów moi nie są tak życzliwi albo ja za rzadko ich sondami odwiedzam i nawet nie wiem jak mi prezenty zostawiają gratulacje milano poza WioskąSmerfów [W_S] w 3 gali siedzi PapaSmerf to może Malin niech się do niego uda po poradę to mu podpowie jak się odbudować życzę aby ta odbudowa poszła sprawnie!
Małe, ale jakie pożywne! fajny zysk gratulacje Makrelko przetop na kolejne statki, bo widać, że masz do tego talent i szkoda żebyś się na klepaniu eko marnowała lepiej klep ekonomów a nie eko
to Ci niespodziankę obrońca sprezentował na pewno nie masz co narzekać, bo przy takim % zysk jest naprawdę porządny mimo, że leciałeś na mniej niż w ostateczności przyszło rozbijać przetapiaj i złomuj następnych obrońcy szybkiej odbudowy