Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szybki lot w układzie i kolejny sąsiad z mocną wiarą w obronę. pozdrawiam zoykę oraz wszystkie Minionki, a w szczególności Soulshade, która chyba nie chciała żebym to RW zrobił i mi specjalnie przeszkadzała Dnia 28-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 8.182 Krążownik 2.784 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca Trivard ________________________________________________ …
-
Cytat od tom: „Z tego co Fernandez pisał, to był fs na szpieguj - jeszcze ciekawiej niż wiara w bunkry. ” właściwie to obaj macie rację obrońca stał w tym mini bunkrze i się do niego przymierzałem. zrobiłem sobie PZ, puściłem recki, wrzuciłem RMP do silosa. już chcę pierwsze rakietki puszczać, a tu gwiazdka. szmundrok chyba podejrzewał coś niedobrego, bo później długo był online na tej planecie (liczył, że zrezygnuję i pójdę spać?), a ostatecznie puścił 'FS'...z planety na szpieguj recki zawróco…
-
W rzeczywistości zysk troszkę mniejszy bo poszło kilkadziesiąt rakietek w Lekkie Lasery, ale najważniejsze, że do przodu Pozdrowienia dla sojuszu Minionki i dla zoyki Dnia 27-08-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Krążownik 1.600 Mały transporter 1 Lekki myśliwiec 10.812 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca szmundrok [BRW] __________________________________________…
-
gratulacje. zysk naprawdę przyjemny. flotka będzie mogła jeszcze zwiększyć rozmiary obrońcy odnalezienia motywacji, szybkiego powrotu z urlopu i odbudowy
-
bronisz tych swoich włości niczym Pazdan pola karnego na Euro gratulacje i oby jak najczęściej trafiali Ci się tacy pewni siebie agresorzy "na miarę"