Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty! stek na baleronie...? na samą myśl ślinka cieknie, a jak się ogląda rezultat końcowy to widać że dobrze sobie radzicie w tym pieczeniu anigif_enhanced-12926-1471963620-2.gif liczę, że następnym razem może zaprosicie i mnie do wspólnego gotowania ten STek to raczej taki średnio wysmażony, oby jeśli kiedyś uda się spotkać razem w kuchni to żeby nam wyszedł krwisty Wujo złomu trochę pozbierałeś, na pewno odbudowa będzie, więc nie poddawaj się i niech Ci tam sprawnie idzie.
-
wszystko ładnie, pięknie...tylko video nie pasuje! myśliwce tam latają, a Ty RW bez lekkiego sprzętu i nawet u obrońcy też ich nie za dużo oglądaj ten filmik jeszcze raz i zobacz co Twoi piloci potrafią to może na przyszłość i LMy trochę polatają graty ataku, jak na taki złom to zysk Ci wyszedł milutki
-
BROWAR będzie nam Ciebie brakowało... wnosiłeś sporo pozytywów do sojuszu. mimo wszystko tak jak Ci pisałem - rozumiem decyzję i popieram. ogame nie jest jakaś super ważną sprawą w życiu a jedynie rozrywką i to taką która pochłania mnóstwo wolnego czasu. w grze może już się nie spotkamy, ale oby była okazja spożyć kiedyś jakieś % dzięki za wszystko i trzymaj się złomiarzu!
-
Wg611.gif GRATY TRAMPKU! tak huknęło na uni, że aż się przebudziłem. jak już otworzyłem oczy to zajrzałem sobie na ogame, a tu... czy ja na pewno się przebudziłem czy to tylko sen? haha top 1 solo, do wojny, z takim zyskiem - coś pięknego! przetapiaj
-
gratulacje straty odrobione w mgnieniu oka i już jakie % krecisz troszkę się rozbiłeś przez tą dobudowaną obronę, ale pracownicy w Twojej stoczni na pewno sobie z tym poradzą szybkiego przetopu! a skoro obrońcy nie było stać na więcej niż wyzwiska to pozostaje życzyć mu kolejnych złomów do czasu aż się kultury nauczy
-
to trzeba wysłać jakąś ekspedycję MINIONKÓW do znalezienia sposobu, żeby nie było jak na Twoim załączonym obrazku zgłaszajcie się na ochotnika bo wyznaczę! giphy.gif gratulacje tom bunkier, a i tak 40baniek do przodu to najważniejsze
-
pozdrowienia dla halszki, zoyki i MINIONKÓW smile.png Dnia 25-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 999 Pancernik 1.499 Ciężki myśliwiec 146 Krążownik 6.917 _________________________________________ Obrońca Sulich ________________________________________________ Duży transporter 28 Lekki myśliwiec 1.650 Okręt wojenny 1.000 Recykler 1.381 Niszczyciel 1.000 Wyrzutnia rakiet 253 Lekkie działo lase…
-
Cytat od Ratownik999: „Weź no się Fernandez postaraj bardziej i zrób jakiś większy % a nie ciągle te 400 ” Tyle wystarczy? ST na stratach jak to przy kontrze, ale już startując liczyłem się z tym, że to lot wyłącznie 4fun. smile.png Obrońca wykazał się wzorową postawą, nawet trochę sobie pogadaliśmy podczas lotu, dlatego niech przetapia ten złom jak najszybciej i stawia nowe pancki. smile.png pozdrowienia dla MINIONKÓW, a w szczególności dla jednego - Raj nie daj się i wracaj do nas! Dnia 17-10-…
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
Fernandez - - Wojny Uriel
Postwszystko się zgadza. regulamin jest dostępny dla wszystkich, nie jest to żadna wiedza tajemna. nie będę Ci więc tłumaczył tylko polecam przy okazji cały przeczytać, może jeszcze jakichś ciekawych rzeczy się dowiesz Będę tak miły, że nawet linki podam jeśli macie problem z odnalezieniem Regulamin Podforum Wojny Regulamin Forum
-
fajnie że się ruszyliście i że efekt końcowy tak ładnie się prezentuje gratulacje Panowie! przetapiajcie obrońcy odbudowy, niech się uni nie wyludnia tak szybko
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
Fernandez - - Wojny Uriel
Postja wytłumaczę i kolejny raz powiem: chcecie prowadzić wojnę/chcecie w coś grać - najpierw CZYTAJCIE REGULAMIN a potem się wypowiadajcie.
-
Drugi raz spotykamy się tutaj w tym zestawieniu. Nawet zysk wyszedł podobny z tą różnicą, że tym razem obrońca zalogował się chwilę po wlocie i wywiosłował złom. Trudno, stratny nie jestem. Będzie miał na odbudowę. pozdrowienia dla sojuszników Dnia 09-10-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 500 Pancernik 1.345 _________________________________________ Obrońca saldator [EkoLamy] _______________________…