Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 154.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tym RW pokazałeś że jesteś wariatem ja pewnie bym tego w ten sposób nie przeprowadził gratulacje się należą jak najbardziej! a zysk jako nagroda chyba już przetopiony patrząc po statsach działaj dalej z postów powyżej wynika, że nie tylko w stronę naszego sojuszu obrońca wykazywał się butą. Bardzo dobrze, że ktoś mu utarł noska
-
Tori nie uważasz, że troszkę hipokryzją zalatuje ten Twój post? Napisz to samo w temacie B1ttora 'konto należało do Wiosny, a co się z głównym stało każdy wie' a Twoi właśni sojusznicy Cię zjedzą. Oburzacie się, że ktoś się Wam wpisze zarzucając push, a potem robicie to samo. Ja jestem za tym, żeby wszelkie przekręty karać bezwzględnie. Mało z tego - uważam, że kara 'perma' była najwłaściwsza i chociaż niektórzy się obawiali, bo takie coś strasznie psuje rozgrywkę. Admini są od tego żeby pilnowa…
-
Dzisiaj bajeczne ST Minionek wpadł w odwiedziny do Smerfa YqQuyr.jpg Jak rano skanowałem to widziałem tą sporą ilość surowców jaka leżała u drugiego obrońcy, ale że były też minutki na różnych planetach to odpuściłem i zdecydowałem się na inny cel. Jakiś czas później dostałem wiadomość czy się podstawię i jak mógłbym nie skorzystać z takiej okazji. Lot miałem na fali więc tylko spokojne oczekiwanie Zysk nawet dzielony fifty-fifty wyszedł przyjemny, więc dzięki Lucri za info Wspomnieć również nal…
-
Cytat od Krucjo: „Ładny zysk, gratuluję, ale ten gif z siekierą to jakbyś przynajmniej rozwalił jakiegoś topowego Red Barona np taką Wiosnę, znaczy się Bittora ” ten gif bardziej ze względu na te trampki się pojawił a poza tym to niezła rzeźnia na obrońcy była, więc pasuje ta upaćkana siekierka i podłoga jeśli kiedyś udałoby się trafić RedBaron czy Bittora to na pewno jakiś odpowiedni gif się znajdzie Cytat od abraaa: „Kiedyś pisałeś, że ekonom jesteś, a jak na ekonoma niezłej floty się już doro…
-
Miałem już iść spać, właśnie się zabierałem za puszczanie FSów, aż tu nagle napisał do mnie Trampek. Wystawił mi tak ładny cel, że po prostu nie wypadało nic innego jak ubrać trampki i zarwać jeszcze trochę nocki. Gdyby nie on nie byłoby tego RW, więc wielkie podziękowania w jego stronę i pozdrowienia dla MINIONKÓW Dnia 19-11-2017 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Fernandez [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 1.424 ________________…
-
Cytat od trampek: „Niedzielny wieczor , tak ze pewnie wielebny gdzies jeszcze po kosciele biegal tak ze bylo stosunkowo latwo. ” Cytat od Lin Winter: „Gratulacje Adidas ” widać, że w SZYDERCACH inny typ obuwia jest preferowany a jakby biegał po tym kościele w trampkach a nie adidasach to może by zdążył FSa odebrać gratulacje strasznie się rozhulałeś na tym naszym uni złomuj jak najwięcej i jak najdłużej! Wielebnemu
-
przy takich atakach w jakimś 'Podręczniku nauki latania w ogame' pewnie stoi wielka kolorowa ramka z napisem ZACHOWAJ SZCZEGÓLNĄ OSTROŻNOŚĆ tu podobno nawet była zachowana, ale zawiodło co innego i efekt końcowy jest jaki jest. Puper też mógł stwierdzić, że mu się nie chce, że pewnie i tak Shade w to nie wleci itd., a jednak chciało mu się ruszyć tyłek dlatego trzeba to docenić. najważniejsze to żeby Shade się po tej wtopie nie poddał, bo i tak coraz większe pustki na uni a i bardziej szkoda by …
-
wstawiający napisał o tym, że x-trial go próbował farmić, a teraz on go zezłomował - Krucjo odpisał, że to wcale nie x-trial oberwał, żeby wyjaśnić sytuację. wyszło trochę tak, że odebraliście to jako próbę tłumaczenia tego złoma, ale cóż tu tłumaczyć, złom jak złom. każdemu się może zdarzyć niezależnie od tego czy na koncie gra odkąd ogame powstało czy przejął je dwa dni temu. jakby nikt nie popełniał błędów i wszyscy graliby idealnie to by nie było sensu grać. szkoda, że pojawił się tutaj nick…