Cytat od Malolat: „"A obrońcy pozostaje życzyć SzO i wytrwałości" Jesli chodzi o SzO to bylo ich wiele wiec wytrwalosc tez ma.... zakole Ty lamko... znowu??? ” mówią że uni umiera więc ktoś sie musi poświęcać żeby żyło jest wolne konto lepiej byś wrócił pograł z nami a nie mnie tu hejtujesz
inwigilacja totalna pilnowałem sie dobrze,troche sie chłopaki nalatali ale znowu coś nie pykło szkoda gadać granie po nocach mi nie służy bo znowu karma dla Januszy ...może kiedyś wróci ..oby graty @Rising
zasady gry mówią też że jak leci Acs na ciebie a ty wygrasz bitwe to jest Solo więc zasady gry można zosrawić operatorom tu nie ma zasad aby multi i puszów nie było
Graty i może jednak wal w 13 kolonie Hell bo już takich bonusów coraz mniej coś więcej na ten temat starcia (post z przed tygodnia) "włączyłem kasację i pewnie przez kilka dni będą mnie farmić i skasują trochę floty która wróci i dla tego opuszczam sojusz żeby Wam nie szkodzić.Dzięki za wspólną grę"... my również dziękujemy za wspólną grę szkoda kolejnego sojusznika z doświadczeniem .. pozdrawiam i życzę powodzenia w REALU thumbup.png
1. byłem w st chyba ze100 razy transporerami i farmingową flotą która sie obudowała w 2 dni to jakoś złomy na Koluniu bardziej bolą szkoda chłopa dajcie mu sie odbudować normalnie...plus apel do adminów teleport na telefonie nie działa chyba ze 100 lat i edytowanie postów pozostawia wiele do życzenia
granie w pracy tak sie kończy.. gratulacje wyczucia pod chwilową nieobecność ...iwan stukaj sondy na mnie a nie marudzisz ex Starku szkoda że z doku już 36% nie wypluwa tylko jakiś gruz takie złomy sie odbudowywało w 2 dni zazwyczaj ..na koniec pozdrawiam i przepraszam dostawców dexu
myślałem że miałeś bunkier top 1 na uni 1..też tam grałem w 2005 a dla atakerów gratulacje, a obrońcy szo ... kiedyś sie mówiło bunkrom mówimy nie ale przez te wszystkie lata og zmienia sie tylko na gorsze no poza eko x6
graty Kavior piękna seria ...na szpitalu sprzątną byś mi ten dex gdybym w tel nie spojrzał i nie zagadał ...Szo Koluniowi spoko koleś ....jakaż to musiała być nudna impreza skoro latali po mnie z Rikiem o 1 w nocy