Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 101.
-
Inny_koles [S_W _A_T] vs. tadejro303 [ATLANTIS] & Profesorek [ATLANTIS] ~ 23008.87%
DAriusz - - Starcia Virgo
PostSukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. Pamietajmy to tylko gra. Gratulacje dla wszystkich za odwage.
-
Popieram tylko nie pz z obrony pozdro.
-
Hell Riders [PUSH] vs. MrEko [p13] & Luther [M_G] & Tyran [M_G] & Suicider [M_G] & vako [M_G] - 8497,7 %
PostPrzepiekna obrona-gratulacje. Pan agresor-ponioslo go Tak to jest jak sie czlowiek czuje zbyt pewnie z taka flota.
-
Napisze tak....co tydzien pada jeden z M_G jak to jest ze PUSH lata i ich zlomuje jak chce i kiedy chce-zero kontry ze strony M_G a przeciez maja jeszcze flociarzy ktorzy posiadaja naprawde piekne floty??? Icamerus zostal poskladany-szkoda floty bo zacna byla. Graty dla Fantasy za akcje Szybkiej odbudowy Ice. [M_G]szybkiej odbudowy i dalszej gry
-
Szalony Iwan [PUSH] & Lord Dark [PUSH] vs. Suicider [M_G] ~ 6026.94% TOP 3 ACS
PostSojusz PUSH dalej szaleje w ST-bardzo udana akcja,nie wiem kto jest w stanie na tym uni zatrzymac takie floty. Sui to na pewno cios dla Ciebie i dla soja ale nie poddawaj sie flota do odbudowania-szybkiej odbudowy zycze.
-
Od samego rana ktos po mnie lata,myslalem ze gonga zebralem od SeeQu ale jednak to byl Inny_koles gratuluje wlotu-akcja udana tvp info mnie zatrzymalo i pozny obiadek ktory zaserwowala mi moja zonka,tak to jest jak sie nie rusza dupska z fotela Przepraszam swoj byly sojusz M_G ze takiego lamusa trzymaly u siebie jak Ja-Powrotu do soja nie bedzie-dla mojego wlasnego dobra z takim poziomem gry jakie prowadze lepiej abym gral sam Dla moich fanow i szczerych wielbicieli mam tylko jedna wiadomosc- Gr…
-
[PUSH] SeeQu & Szalony Iwan & DrCzystezlo & KaViorek & HenrykzGorki vs. stardust [M_G] ~ 5653.32%
PostSiła złego na jednego. Ogromne floty stardust nie mial najmniejszej szansy. Odbudowy floty jak najszybciej zycze. star