Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 101.
-
myślałem że miałeś bunkier top 1 na uni 1..też tam grałem w 2005 a dla atakerów gratulacje, a obrońcy szo ... kiedyś sie mówiło bunkrom mówimy nie ale przez te wszystkie lata og zmienia sie tylko na gorsze no poza eko x6 biggrin.png Zakole musialem sklamac z tym top 1 niech bedzie top 5 chlopaki mieli tam lepsze bunkry.musialem sie komus narazic ze mnie 3 sojusze pojechaly do zera.Nawet jesli pojada mnie i teraz bede gral dalej ;)) tylko ze kiedys latalo sie na floty ktore siedzialy w bunkrach a…
-
Akcja jak widac tylko po to aby przeorac bunkier,nie widze tam poteznej floty do skasowania,az mnie ciarki przechodza po grzbiecie jak pomysle ze to ja moglem zostac skasowany i moje 12 GS-ow nie pogratuluje bo nie ma czego. Panu ktory stracil troche floty i obrony sz/o zycze i glowa do gory Ja na uni 1 stracilem bunkier do ostatniej wyrzutni a mialem bunkier top 5
-
Hell Riders [JANUSZE] & Szalony Iwan [JANUSZE] vs. Tyran [S_W _A_T] ~ 69713% top 1 acs
DAriusz - - Starcia Virgo
PostKto mieczem wojuje,od miecza ginie. ‘ktoś zostanie pokonany takimi metodami,jakie sam stosuje, jakich sam używa. Dawno nic nie napisalem na forum ale jak zobaczylem takie starcie nie moglem sie powstrzymac od komentarza. Gratuluje akcji Panom z sojuszu [Janusze] Co do Tyrana sz/O jesli taka bedzie,jesli sie odbudujesz po takim zlomie to szacun.
-
Luther [S_W _A_T] & Tyran [S_W _A_T] & psotny [S_W _A_T] vs. Janusz Tracz [JANUSZE] ~ 58292.07%
DAriusz - - Starcia Virgo
PostAkcja-piekna-gratuluje. Floty takie ze wszystko przejda Sz/o jesli bedzie-pozdro wszystkim.
-
LOTY PO sasiedzku roznie sie koncza Kolunio,tym razem Ci sie udalo ubic naszego kolege-szybki wlocik i wylocik Judasz nie ma to jak mocne wejscie do soja od razu gonga zaliczyles ;).......skad ja znam Twoj nik :D>??? caly czas chodzi mi on po glowie -szybkiej odbudowy i wiekszej motywacji do grania.