Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.
-
Agresor Zlo [ TYLKO MY ] & I Am Legend [ Emeryci ] vs. Pineza --->>>9443.63%
Iszya - - Starcia Europa
PostGratulacje! Ładna wlotka, ładny zysk, przetapiajcie i do przodu Obrońcy SzO, każdemu się może zdarzyć
-
LA PUTIN LABAMBA [LUMPY] & Kocham Kimusie [LUMPY] VS ISZYA [EMERYCI] - 3521.66% + 30307.45%
Iszya - - Starcia Europa
PostPrzyznam , zabolał mnie ten pierwszy raz ale kiedyś to się musiało stać Gratuluję Wam obu Sobie powiem to co innym w takich sytuacjach mawiałam : gramy dalej
-
Agresor Zlo [TYLKO MY] & I Am Legend [Emeryci] vs. Z A N Y [LUMPY] ~ 204810.91%
Iszya - - Starcia Europa
PostGratulacje Legend! Zawsze powtarzam i będę powtarzać : cieszę się, że mam Ciebie po swojej stronie AZ-towi oczywiście też gratuluję Szkoda Zanego bo to mój ulubiony Lumpek , liczę, że się podniesie z tego. SzO Zany
-
Agresor Zlo [TYLKO MY] & Vice Sol [LUMPY] & Z A N Y [LUMPY] & Skibix [LUMPY] vs. NieFabiano [WSNR] ~ 985885.34%
Iszya - - Starcia Europa
PostGratulacje Agresorzy takiego rw jeszcze na tym uni nie było, top 1 powalony. Myślę, że się pozbiera z tego, czego mu życzę tradycyjnym SzO. Zwycięzcom udanego przetopu i odpoczynku w weekend, wyglądacie na zmęczonych po takiej robocie
-
Podobno TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66%
Iszya - - Starcia Galatea
PostGratulacje Bandito Ty to potrafisz oraz współtwórcom tego RW wielkie brawo ładne flotki macie już na tym uni. Obrońcy SzO
-
m0jzesz [LHiP] & Mogul Orbit [LHiP] & MICHAS [LHiP] & dobry macharadza [LHiP] vs. Ponury Kobziarz [BLDR] ~ 395.4%
Iszya - - Starcia Himalia
PostTrochę po czasie ale nie jestem ostatnio na bieżąco Gratulacje agresorom oby tak dalej. Obrońcy SzO , Michaś dzięki wzajemnie pozdrówki