Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-155 z 155.
-
Witam wszystkich , znajomi domagali sie czegos wiekszego , no to macie !!! flota wyszpiegowana , nerwowo bylo nie tyle co podczas lotu bo zadnej aktywki nie bylo u obroncy , ale nerwy z powodu braku dexu na lot reckami , ale znalazla sie pomocna dlon TOP 3 SOLO PODZIEKOWANIA I POZDROWIENIA DLA UZYCZAJACEGO RECKI TRZYON , CHLOPIE GDYBY NIE TY , TO TEGO STARCIA BY NIE BYLO , WIEEEEEEEEEELKIE DZIEKUJE PODZIEKOWANIA I POZDROWIENIA DLA CIOCI JUFCI CALY CZAS MI DOTRZYMYWALA TOWARZYSTWA PODCZAS LOTU , …
-
Witam czesc i czolem .... historia starcia , coz wczesniej zaistnialo starcie solo ktore zamiescilem ale wiedzialem o stojacej owej flocie , serce sciskalo bo brak paliwa na moonie a najblizszy dostepny wlasny dystrybutor oddalony byl o 2 gale , wiec toszke lipa siadlo starcie solo i zaczelo sie kombinowanie , a moze jednak cos jakos gdzies ... szukac daleko nie trzeba bylo wiadomo flota stoi SOLO zrobione chwile przed 3 w nocy , mamusia nie swieci sie wiec krotka pilka , decyzja zapadla LOT PRZ…
-
Witam serdecznie , stalo nie stoi pozdrowienia dla znajomych oraz dla sojuszu FEZEFLO ALE NAJSERDECZNIEJSZE POZDROWIENIA DLA DAGUSIA z w/w sojuszu HEJ youtube.com/watch?v=KDxJlW6cxRk&list=RDKDxJlW6cxRk Dnia 05-05-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor TERMINATOR8282 [DEATH] ________________________________________________ Okręt wojenny 16.431 _________________________________________ Obrońca kruszynka [SaS] ________________________________________________ Duży transporter …
-
Witam na poczatku powiem ze tak kolorowo nie bylo jak to wyglada , WHY ? ano dlatego ze obronca posiadal mega bunkier i widoczna ponizej flote na jednej ze swoich planet ,wieczorami log wrzucanie do stoczni obrony i spac i wszystko bez opieki , akcja planowana od paru dni , wrzucenie w obronce " PARU " RMP no i lot , lot nie dla zysku tylko dla zabawy , a ze Ci ktorzy mnie znaja wiedza ze nienawidze bunkrow chyba bedzie trzeba zainwestowac w gesi pozdrowienia dla FEZEFLO i podziekowania dla poma…
-
Witam wszystkich ,komus sie nie chcialo , a mi sie chcialo odebrac za kogos FS-a POZDROWIENIA DLA CALEGO FEZEFLO i calej reszty znajomych youtube.com/watch?v=g-gC2vxOxI8 Dnia 21-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor TERMINATOR8282 [DEATH] ________________________________________________ Okręt wojenny 33.333 _________________________________________ Obrońca diabel [WSF] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.498 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 2.28…
-
no ziomus nareszcie cos zezlomowales , fajny procent Ci z tego wyszedl i zysk przytuliles fajny , nic no gratki
-
ale nie watpie ze sie dobrze bawiles
-
No wlasnie ASDEK dzieki za przypomnienie starcia czegos nie rozumie tu w tej akcji , ok podstawka wpozo ale 131 gesi wysylac na 3k lamek ? bez obrony ? [ciach] !!?? hehe trzeba obibok a Ty wierzyles w powodzenie tej akcji ? chyba milo sie zdziwiles hehe co mnie nie dziwi , gratki chlopki Moderator Indestructible:Upominam za anglojęzyczne wulgarne zwroty.
-
Witam serdecznie wszystkich starych znajomych i nowych ludzikow , a niech bedzie na powitanie WASAT-a , male co nie co nie moglo przeleciec kolo mnie bez mojej reakcji jak wiadomo pierwsze godziny po UNIFUSION to zawsze rzeznia bo nic nie widac , wiec zaczekalem pozdrawiam jak zwykle wszystkich znajomych atakujacy pogratulowal i niech lata dalej , wie juz kogo ma omijac Dnia 29-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lubie Truskawki [GEN] ________________________________…