Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 155.
-
Witam wszystkich , stalo i nie stoi Pozdrowienia standardowo do FEZEFLO , MAFIA RAMADEK , KOVAL , OBI youtube.com/watch?v=Lvx_mFUs0-k Dnia 06-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor TERMINATOR8282 [DEATH] ________________________________________________ Krążownik 99.999 Okręt wojenny 66.666 _________________________________________ Obrońca BeenGodLike ________________________________________________ Lekki myśliwiec 246 Sonda szpiegowska 200 Satelita słoneczny 478 Gwiazda…
-
no to i ja sie wpisze , bo obojetnie sie nie da przejsc . gratki chlopaki , procent powala jak i floty ktorymi dysponujecie bardzo podoba mi sie decyzja ktora zapadla , lot ze stratami po to by wyciagnac zysk , a wszystko po to , by BP nie wyciagnol tego gesiami nareszcie ktos podziela moj punkt widzenia " JAK NIE , TO KTO INNY " Gratoslawy Pany i bawimy sie dalej
-
wiem o kim mowisz ale pojecia nie mam kto to na wasacie , do slow jego odnosic sie nie chce , bo nie chce tu ani krytykowac , ani wychwalac nikogo , ja tam powiem szczerze w ten sposob , jesli Konrad jeszcze to przeczyta to moze i odniesie sie do tych slow i zaprzeczy badz potwierdzi podczas naszej rozmowy Kondziu przyznal ze to jego pierwszy zlom od wielu lat , prawda czy nie prawda sadze ze tak tym bardziej ze w dziale widac kilkanascie ST kondzia i tu ja powiem co moze Kondziu potwierdzi ze p…
-
Cytat od Cayin: „Termi, przecież nikt do Ciebie nic nie ma Gratulacje szczere w Twoją stronę, taka jest gra ” Nie nie , nie odnioslem wrazenia ze ktos cos do mnie ma spokojnie , nie odnioslem tez wrazenia ze ktos z Was mi umniejsza starcia , ale i tez mysle , ze ja nie wywyzszam sie jaki to ze mnie pro ogame player , nic z tych rzeczy , jak napisalem wczesniej / nie wiem moze zapomnialem , Konrad spoko koles , krotko po starciu pogratulowal i to nie raz , nie nawciskal mi od najgorszych , a wiec…
-
Cytat od Kotecek: „jak teraz flaszki nie postawisz to normalnie masz [ciach]. ” No postawie kocie postawie , TOP 1 SOLO po nowych , szybszych warunkach zobowiazuje chlopaki wyzej , nie twierdzilem i nie twierdze ze CRION-a latwo mozna bylo strzelic , przyznam ze pilnowalem kogo innego tej nocy , wypatrzony zostal KONRAD ( bo rozumiem ze kondzio to od tego ) i wykorzystalem okazje , podobno na tym to polega , ale tez nie mowcie ze tylko i wylacznie mozna bylo probowac wbijajac sie w US obroncy , …
-
Witam wszystkich po dlugiej przerwie , żadko ale z klasa brak filozofii starcia , obronca wyszukany na drzemce chyba lecialy jeszcze niszczarki na dobicie tych gwiazdek ale obronca mial nie spokojny sen , coz najlepszym sie zdarza chyba jednak mi sluzy powrot do starych , rodzimych barw mimo ze obronca troche wywioslowal zlomu , i tak 5 mld na plus pozdrowienia leca do sojuszu FEZEFLO , MAFIA oraz do RAMADKA , KOVALA , OBI-ego TOP 1 SOLO PO PRZYŚPIESZENIU UNI TOP 3 SOLO PO STARYM UNI youtube.com…
-
fajnie sie bawicie ziomki no i bardzo dobrze Wam to wychodzi
-
nie znudzilo Ci sie jeszcze ? gratulejszyn ziomek i dawaj dalej
-
na waciki masz graty chlopie i czekam na nastepne
-
no i pieknie gratulacje ziomus i tylko tak dalej