Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-36 z 36.
-
Wstawiam za kolegę. Wczoraj od rana obserwacja, moja próba lotu, niestety obrońca zalogował i poinformował, cytuję "jak flota stoi to zawsze jestem na koncie". Przez kilka godzin poprzedzających to pw obrazki stały, więc Szklana powiedział "sprawdzam". Lotka w układzie stała już przed północą, a w godzinach porannych Szklana postanowił przypilnować odbierania fsów przez kolegę. Zgodnie z wcześniejszymi deklaracjami fsa odebrał, ale poszedł afczyć dalej.. Niedługo po rw pw od Geologista Fireballa…
-
Musiałem odszukać hasło do konta na forum żeby się wpisać. Wszystkiego dobrego Zgon i dzięki za czas spędzony z nami na disco i za najlepsze przeliczniki na paliwo. Pozdro i do zobaczenia na którymś tam uni!
-
Błąd leży w podstawowych założeniach gry i z jednej strony są przepisy dotyczące bugusingu, ale nie jest możliwe satysfakcjonujące ich wykorzystanie w praktyce. Zezwolenie na skanowanie przez "przypadkowych ciekawskich nie związanych z atakującym" spowoduje, że jeszcze sporo dużych flot spadnie w takich niejasnych okolicznościach. Z drugiej strony napiętnowanie takich praktyk doprowadzi do matactw ze strony obrońców (będzie dość łatwo doprowadzić do przywrócenia floty i zbanowania atakującego, m…
-
Z tego co pamiętam nie napisałem Ci że takie starcie jest spoko, tylko że "ciężko mi się do tego ustosunkować" głównie z tej przyczyny, że na disco była debata jak uratować gracza tomee (po raz kolejny zresztą) , a potem dopiero że trzeba go walnąć bo za długo stoi i ktoś go zezlomuje. Jak się okazało lecieli już na niego inni i to oni pozbierali złom. W związku z tym że nie mam pojęcia co zrobiłby z tym złomem deefjot I czy by go odesłał i się nigdy nie dowiem, bo złom zdaje się zebrali Wasi ko…
-
Graty starcia, życzę całemu towarzystwu miłej gry i czasu upływającego w fajnej atmosferze. Nie ma co się oburzać tym jak kto się tutaj zachował. Przecież jak się siedzi po szyję w szambie, to dalej można bez problemu oddychać, a to że śmierdzi to już pro playerzy ogame udowodnili że im nie przeszkadza (wysyp starć o podobnej klasie od u68 po himalię zdaje się to potwierdzać). Starcie pierwsza klasa, szapo ba! Umiejętność cofnięcia całej floty w mniej niż 30 sekund do poćwiczenia, ale wygranych …
-
#3 mam chorom sondem [SKB] & Viserion [SKB] vs. DeeJay [CAZADOR] ~ 4.35% - TOP 1 ACS (hue hue hue)
PostGratulacje Nice dla Ciebie i ekipy, teraz jakiegoś steka na himalii wysmaż dla równowagi. Pozdro Obrońcy zyczyłbym Szo, ale na tym etapie to
-
Gratulowałem zaraz po ataku, gratuluję jeszcze raz. Na disco w trakcie przygotowań i samego lotu tłum jak na promocji karkówki w carrefourze. Oby tak zawsze. Edkowi ultraturbo odbudowy. Edit:// szanujcie kochani ludzie wszystkich, którzy wydają po kilka k PLN na grę (czy to 3 kolonie po 40 minutach gry, czy to awans z top140 flot na top1 w pół dnia, czy na inne zastosowanie kebab-materii jaka tam komuś może przyjść do głowy), bo to dzięki ich nieustannemu trudowi ten pierdolnik jeszcze zajmuje m…
-
Vulc ST jak ST, po takim burgerze jak ten dzisiejszy ten % to jak deser. Dylemat: robić złe fsy, czy nie robić ich wcale pozostaje do dziś nierozwiązany, obrońcy szybciutkiej odbudowy. Jak w Krollu - każda sztuka się liczy.
-
nie dopuszczam do siebie myśli, że ktokolwiek od nas kończy. Grajcie swoje, bo wychodzi Wam to nadzwyczaj dobrze. Cieszę się, że mogłem śledzić co nieco z samej akcji i przygotowań do niej na naszym disco. Undisputed lepszych fsów jak już się odbudujesz i dalszej gry.