Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 54.
-
Chariseczek [KoMi] & Mistrz Zlomek [KoMi] vs. Incepcja [LPZ] ~ 561 590,00% TOP1 SOLO ;) + Bonusy
PostAtakującym gratuluję trafienia. A obrońcy szybkiej odbudowy życzę. Znając troszkę Ciebie myślę, że szybko by Ci to poszło, gdybyś się tylko postarał. Graj człowieku bo co w wolnych chwilach robić. Tak czy siak, decyzja należy do Ciebie.
-
Witam. Jak tylko zalogowałem się do gry i zobaczyłem złom kolo planety to miałem taką myśl, że jak już zostałem trafiony to chyba przez Incepcję. I nie pomyliłem się. W sumie najczęściej wysyłał sondy na moje planety. Kilka razy udało mi się zrobić unik lecz nie tym razem. No i jeszcze raz gratuluję trafienia. Co do dalszej gry, to nie zamierzam jeszcze kończyć. Choć będę grał teraz bardziej ekonomicznie inwestując w planety i badania. Może kiedyś jak już nie będę miał co rozbudowywać to zainwes…
-
Widać tutaj fajną grę zespołową i to w obu ekipach. Gratuluję obydwóm zespołom i szybkiej odbudowy przegranym życzę. Pod warunkiem, że surowców nie będą szukali na moich planetach
-
Ciekawe starcie, robi wrażenie. Obrońcy niewiele stracili a atakującemu szybkiej odbudowy życzę.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostIndonezja
-
Następne super trafienie na tym UNI. Tym bardziej, że nie był to przypadek, tylko ciężka praca zespołowa. Atakującym gratuluję trafienia, a obrońcy szybkiej odbudowy życzę
-
Skojarzenia v. 0.3
Poststrach
-
Skojarzenia v. 0.3
Postkara
-
Takie starcia zasługują na miano Starć Tytanów. Gratulacje dla obrońców i dla atakującego
-
Skojarzenia v. 0.3
Postformuła
-
Czas - Start !
PostChętnie bym pograł na takim uni, na którym nie było by antymaterii. Lecz zdaję sobie sprawę, że gra ma przynosić dochód twórcą
-
Skojarzenia v. 0.3
PostGaźnik
-
Skojarzenia v. 0.3
PostMultiplex
-
Skojarzenia v. 0.3
PostZimny
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPrzestępca