Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-77 z 77.
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
generalo - - Starcia U68
PostPanowie Panie wstyd i hańba dla całego świata ogame. Gardzę takimi ludźmi w realu Jest okres wielkiego postu czas przemyśleń i nawracania się. Mam nadzieję że atakujący gracze Chociaż maja trochę honoru aby spojrzeć innym w oczy i powiedzieć prawdę którą w tym przypadku w oku bbędzie kułaęd Jzie
-
Celestial General [AVALON] & dorsz [AVALON] vs. lucyferux [WOLF_U67] ~ 9752.13%
generalo - - Starcia U68
PostBrawo tak trzymać niech wiedzą że AVALON to też są dobrzy i zgrani gracze I też potrafimy się bawić dziś ogólnie fajny dobry dzień dla sojuszu kilka mini wpadło @dorsz mogę coś deuteru ci sprzedać Obrońcy odbudowy pamiętam że kiedyś byliśmy w jednym sojuszu ale to stare dobre czasy Pozdrowienia dla całego sojuszu AVALON
-
Mallory & kajako uni6 & Selene & Wisior & Andre - wszyscy z [P N] vs. Adixx [Hydrozag] ~ 7125.48%
generalo - - Starcia U68
Postno no no tyle gąsek w akcji i 18k plazm krzywdy nie zrobiło gratulacje za bardzo fajna zgrana akcje
-
Jeszcze raz gratulacje tylko moja wina bo zamiast stacjonuj wbiłem transportuj, co co zrobic Udało sie mi 5k recków z pz zabrać wiec cos na odbudowę było dok sporo zwrócił wiec jakos to będzie ☺ Szkoda tylko floty że po takim głupim błędzie bo mogłem wszystko Pa Mimas zrobił mi niezbyt przyjemny imieninowy prezent POZDRAWIAM CAŁY SOJUSZ AVALON , DZIĘKI ZA POMOC I WSPARCIE ☺
-
john malkowitz 007 [ANGELS] vs. Leonidas alias ManNiaK [BOSS] ~ 4615.52% - Obrona
generalo - - Starcia U68
Postnie mogłem sie powstrzymać aby tez dokonać wpisu Gratulacje dla obrońcy nie znam ale szacunek powstrzymaleś jednego z największych imperatorów tego uni Samego Johna Jestem w glębokim szoku Pozdrawiam sojusz AVALON
-
NAPISZE TYLKO TYLE SUGAR CODZIENNIE SKANOWAŁ KILKA RAZY NAWET LECIAŁ ALE COFAŁ ATAK. ZOSTAWIŁEM KILKA KK SURKI I DT MOZE SIĘ SKUSI NA TO, FLOTA W INNEJ GALI PATRZE SKAN PO GODZINIE LOT NA 5MIN PRZED PATRZE AKTYWEK NIE MA WIEC TELEPORT I STACJONUJ I CUKIER JEST W PACZKACH:) POZDRAWIAM CAŁY SOJUSZ AVALON
-
PPG [AVALON] & KPK [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. pipek [Nomad] ~ 1872.16%
generalo - - Starcia U68
PostZ mojej strony tylko dopisze ze cel zostal zauważony 2 dni przed atakiem obrońca wysłał flotę na ekspedycje wiec trzeba bylo poczekać na powrót floty. Wiadomość do PPG czy będzie chętny na podłączenie sie do ataku i lecimy do tego KPK takze sie dołączył i jest niezly% dodam ze przed atakiem bylo tam 1500plazm ale to juz rakiety zrobimy swoje POZDROWIENIA DLA CALEGO SOJUSZU AVALON