Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 77.
-
kojot [TEMPLARS] vs. Azeron [AVALON] & Generalo [AVALON] ~ 2484% OBRONA
generalo - - Starcia U68
PostKojot 2 dni temu leciał tymi gs i się odbił o obronę zauważyłem to za późno i flota już była na fs. To starcie to 2 próba kojota przebicia się przez te małe zasieki ale to już zauważyłem i wysłałem na podstawke moje gs niestety na 14 do 23:45 byłem w pracy i niestety nie mogłem innego wariantu floty zastosować Dziękuję palerowi za pilnowanie falangi Dedykacja dla sojuszu AVALON i dla wszystkich którzy myślą że z nami jest niby tak łatwo
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
generalo - - Starcia U68
PostBrawo brawo brawo dla atakierow Procent piękny i skład także Czekałem na taka chwilę długo kiedy zobaczę Johna złożonego totalnie w reckach I wkoncu się doczekałem Pozdrawiam Coraz mocniejszy sojusz Avalon i czekam na następne takie starcia
-
SLY OO2 [ARMADA] vs. Azeron [AVALON] & CiX [AVALON] & PPG [AVALON] ~ 14953.6% OBRONA
generalo - - Starcia U68
PostGRATULACJE CHOPY STADO GESI UBITE O PIĘKNEJ OBRONIE TO WARTO DODAĆ Następnym razem prosze o cynk to też chętnie dołączę do akcji Obrońcy rozwagi i pilnowania ataku, A dla obrońców jeszcze więcej takich akcji Pozdrawiam tradycyjnie sojuszników z AVALON A teraz czas na małego dużego browarka
-
szklarz68 [VETO] vs. 0ddam_konto [NFH] & dorsz [AVALON] ~ 21100.66% OBRONA
generalo - - Starcia U68
PostBrawo brawo brawo dorsz znow nam pokazałes jak sie robii st Piękna akcja obronną tylko trzask rozwalających się szyb pancernikow i niszczyciel został po szklarni Gratulacje zysku I obrony Obrońcy odbudowy i pilnowania ataku do konca
-
ABW [PZWP] & Hamer [P N] & kruchy [PZWP] vs. kyss [KOMORNIC] ~ 32389.55%
generalo - - Starcia U68
Posttakie sobie to starcie było widać że brakuje takich akcji i jak nam Dorsz pokazuje Dorsz pokaz im jak się st robi
-
Celestial General [AVALON] & rollo [COMA] & CiX [AVALON] vs. rudi rzeznik [MISIE] ~ 16124.39%
generalo - - Starcia U68
PostGratulacje Celestial wkoncu wpadła wymarzona 5 cyfrówka No i jeszcze na misiu no no oby tak dalej Pozdrawiam także sojuszników z AVALON
-
Pluszowy [MISIE] & Kilgor [MISIE] vs SilentlyWithoutAword [ANGELS] - 8454,78 %
generalo - - Starcia U68
Postha ha ha wkoncu cie tukaniku zbanował tylko szkoda że tak późno Cieszę się że wkoncu robią porządek z takimi oszustami jak ty