Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 77.
-
ogólnie to cały ten sojusz to powinien iść na terapię ale taka realna bo z krisem to już wogole jest źle
-
moony i tak lecą przykład gracz makeogame 1 Moon mu odstrzelilem ppg zrobił wlot w innym us i też wysłał 3 fale na niszczenie moona A teraz siedzi na urlopie A taki madry byl
-
ty cwaniaku A co tu gracz Makaogamegraitagain świruje że moony nie mogą być ruszane podczas wojny??? Wy naprawdę musicie się poddać jakieś terapii moony będą lecieć oto się nie martwcie
-
PPG [AVALON] & Generalo [AVALON] vs. NewForfiter [MAMMAMIA] & Guderian [MAMMAMIA] ~ 120629.94% OBRONA
generalo - - Starcia U68
PostGratulacje obrony sygnalizowalem twoja aktywke I to że możesz zdążyć się postawić bo lot niestety był za długi. Ja dużo nie straciłem bo odzyskałem 15k krążków z pola wrakowego. Jest co przetapiac więc miłego przetopu. Sojusznikowi szybkiej odbudowy sojusz napewno pomoże
-
Witam Gratulacje starcia raz jeszcze Niestety przed pracą wysłałem tak myślałem fsa jak się okazało w momencie wysyłania floty telefon się przeniósł na inny Moon gdzie nie było floty i tak flota została sobie w bez ruchu. W pracy patrzę A tu flota padła trochę złomu udało się skubnać dok oddał trochę, sojusz pomaga więc odbudowa powinna iść dosyć sprawnie. Jeszcze raz gratulacje % ładny wyszedł
-
Wrum [TEMPLARS_1] & Mallory [P N] & Hetevox [P N] vs. CiX [AVALON] & Generalo [AVALON] & gold6666 [AVALON] ~ 62160.52%
generalo - - Starcia U68
PostSzkoda sojusznika akcja przeprowadzona wzorowo brawo dla atakujących Próbowaliśmy się podstawic sekundę przed wami ale niestety nie bylo takiej siły uderzenia, a przez trwający s&d pojawiło się kilka komplikacji w podstawieniem się Sojusz pomoże w odbudowie to napewno Cix szybkiej odbudowy i gramy dalej
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
generalo - - Starcia U68
PostNo napiszę tylko tyle że to istny szok taaaaaki % no i ta akcja można powiedzieć z piekła rodem Stocznie będą chodzić na 3 zmiany tyle tego tam zgarneliscie OBROŃCA już na urlopie ale życzę odbudowy mimo takiej sytuacji i. A jak nie to odpoczynku w realu