Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
-
Siema, jako jest to moje pierwsze dobre ST to jak najbardziej podzielę się RW Ogólnie to nawet nie było planowane leciałem na kogoś innego w innej gali gość się zalogował to trzeba było zawracać, ja paczę a tu leci coś, no a reszta to tylko była kwestia czasu. A najlepsze było to jak siadło troszkę złomu leżakowało i od razu zrobił się spam sondami haha. Agresorowi życzę jak najbardziej Sz/O .. Pozdrowionka dla całego sojuszu Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agres…
-
Ecepece [ELITE] vs. Zona_Rolnika [TEREFERE] ~25,38% TOP 2 SOLO! OBRONA!
MaKaVeL - - Starcia Zibal
PostGraty ! Super dopalacz pod dom
-
Graty super starcia, szkoda tylko, że NuN już urlopy załączył ;p bo naprawdę chłopaki robili robotę.
-
Gratulacje, naprawdę coraz więcej podobnych akcji zaczyna się pokazywać;p Jest na co paczeć Macie co przetapiać A Terror-owi
-
ładny spam off topic sie robi Ja właśnie jestem zdania takiego, że nie ważne czy ktoś dostał xxx razy złoma, liczy sie gra, atmosfera, znajomi itp. ale co zrobisz .. nic są ludzie i ludziska, każdy niech patrzy w swoje koryto ;p
-
kolejny raz NuN pokazało klase ;p graty wykilkania i pozytywnego wlotu. Obrońcy oczywiscie Sz/O.
-
Moim zdaniem, nie ważne jest to jak się gra, eko czy flota ważne, że wpadł, zrobił co nie co zamieszania i jest zysk ;p Graty jak najbardziej, i Sz/O dla obrońcy
-
tak jak pisałem @tereth dobrze jakby wpadło coś między wami i napisałeś, że tak będzie. Super wyszło, w dodatku z zyskiem, graty dla was i dla obrońcy Sz/O
-
Zayebista Akcja, wabik puszczony i jest boom. Właśnie tutaj jest przykład prawdziwej gry Ogame, co tu dużo się rozpisywać, aż dreszczyk przechodzi ;p MNS- życzę Sz/O- chociaz u was pewnie to będzie/ jest momento ;p A reszcie graty i miłego przetapiania. Zapewne dddłłłłłuuuggooo sie utrzyma na Topce RW