Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty udanej akcji został jeszcze jeden z topowych [ciach], który niepotrzebnie spamuje ten temat.. Może teraz czas na Fafika @edit: widzisz dopiero teraz sie dowiedziałem, że to ty jesteś jednak to jest prawda, że [ciach] nie powinno się znać. Jeszcze wtedy została tylko jena osoba, mistrzunio puszu. Co do dexu odezwę sie. Moderator Neferet:Obraza
-
i tak powinna wyglądać gra zgrany sojusz + koleszka z łapanki (żarcik), a efekt tego zadowalający. udanego wlotu, i miłego przetapiania. A obrońcy życzę
-
NB88 [D_T] & mateuszgg [D_T] & Yennefer [D_T] & K O [D_T] vs Sponsorem500plus [SMURFS] - 30,9 %
Postno pany super locik i owocny wlocik. a Obrońcy
-
"TOP 1 SOLO ZIBAL" Cesarz Lucyfer [BOSS] vs. MaKaVeL [TEREFERE] 2831.3% "TOP 1 SOLO ZIBAL"
MaKaVeL - - Starcia Zibal
Postno latałeś i latałeś, gdyby nie koniec przygody na zibalu to raczej mogło być odwrotnie, ale graty wytrwałości bo kto by chciał skanować dziennie kilka stron raportów i latać kilka razy dziennie xD Przetapiaj pozytywnie i lataj
-
nightm4r3 [MKU] vs. psuja [BOSS] 195.72% part one of two przedsmak upadku Szczekaczy
Postheh co tu się dzieje, kolejna osoba z BOSS dostała bombe. xD Jakiś konkurs, polowanie na nich czy co? Dajcie officialne info a nie sami ! Graty starcie
-
***TOP 1 SOLO*** Cesarz Lucyfer [BOSS] vs. Ecepece 1513.65% ***TOP 1 SOLO***
Postgraty po obu stronach Każdy kto gra w tą gre liczy sie z tym, i akceptuje anty, ale zawsze ktoś będzie płakać. Dla niektórych liczy sie tylko top, a dla innych sama gra. Szkoda tego złomu ;p Pamiętam jak osoba z soja mnie uprzedzała przed Ec..e by uważać bo na anty śmiga ;p jak widzę trzeba bardziej uważać by się nie nabić jak Cesarz ;p. Oby dwu wam życzę
-
Szukałem, szukałem, aż w końcu znalazłem. Jak zauważyłem to obrońca zalogował się kilka minut po wlocie ;0 chociaż stała ok. 3-4 godziny bez opieki, na moje szczęście wyczułem to i poleciałem. Niestety całego złomku nie pozbierałem bo nie stykało recków ,a w soju wszyscy spali, prócz jednej osoby ( od dziś jesteś ptasznik , dzięki za miłą konwersację ) Pozdrawiam cały sojusz tutaj na zibalu i na Xanthus"ie Husarie Dnia 09-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor MaKaVeL […
-
Czesio & Abacab & Zona_Rolnika [TEREFERE] vs. Lavande [B_N] - 986,89 % TOP 1 ACS
Postza udany lot, zysk bardzo dobry. Teraz tylko dobrze przetopić i latać więcej z większym zyskiem , a obrońcy
-
a to ładnie się ktoś obłowił ze free Bakss przedłużył sobie kawkę w pracy haha, i co go tknęło by sprawdzić kont, wszedł 5 min już po, z tego co mi powiedział to jak na razie kończy przygodę z ogame, był to jego pierwszy serwer ogame wgl. Graty wlotu, szkoda złomu, jak ma nie usunięte szpiegi to dowiemy sie kto złom zawinął ;p Chociaż domyślam się kto.